به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از جهاد کشاورزی استان قم، محمدرضا طلایی به اقدامات صورت گرفته در خصوص مدیریت منابع آبی استان اشاره کرد و اظهار داشت: طی سال جاری ۱۸ درصد اراضی کشاورزی که توجیه اقتصادی پائینی داشتند را کاهش دادیم.
وی افزود: در سال ۹۱ کل سطحی که سیستمهای آبیاری نوین در آن اجرا شد حدود ۲۵۰ هکتار بود که این رقم در سال ۹۲ به بیش از دو هزار و ۸۰۰ هکتار رسیده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم افزود: اعتبارات بخش آب در سال ۹۱ نزدیک به یک میلیارد بوده است که این رقم در سال ۹۴ به ۲۳ میلیارد رسیده است و امسال نیز در نظر داریم با جذب ۳۵ میلیارد تومان اعتبار بیش از ۳ هزار هکتار آبیاری نوین را در قم اجرا کنیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود ادامه داد: ما در مجموعه سازمان جهاد کشاورزی تمام سعی و تلاش خود را خواهیم کرد که با گام برداشتن در راستای اقتصاد مقاومتی، نسبت به توسعه پایدار بخش کشاورزی اقدام نمائیم.
طلایی تصریح کرد: کاهش هزینههای تولید و بهرهوری بخش کشاورزی که دو فرمان مقام معظم رهبری در اقتصاد مقاومتی است، به عنوان هدف مجموعه وزارت جهاد کشاورزی در دستور کار قرارگرفته است.
وی اظهار داشت: وزارت جهاد کشاورزی با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری و برنامهریزی مدونی که صورت گرفته است، در جهت خودکفایی محصولات استراتژیک در سال ۹۴ یک افتخار بزرگی را رقم زد و آنهم خودکفایی در محصول گندم است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم تصریح کرد: با پیشبینی انجامشده ۹ میلیون تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان خرید خواهد شد که تاکنون ۵۰ درصد آن خریداریشده و خرید مابقی نیز انجام خواهد شد.
وی افزود: وزارت جهاد کشاورزی اولین دستگاهی است که به مقام معظم رهبری و دولت، برنامه اقتصاد مقاومتی را ارائه نموده و مورد تائید قرارگرفته و تمام برنامه وزارت جهاد کشاورزی در سال ۹۴ بر مبنای اقتصاد مقاومتی بوده است.
طلایی اضافه کرد: سازمان جهاد کشاورزی استان قم نیز همگام با وزارت جهاد کشاورزی سند جامع و کاملی را در خصوص اقتصاد مقاومتی و توسعه و پایداری بخش کشاورزی ارائه نموده و در سال ۹۴ تمام تعهداتی که در این زمینه در استان داشتیم، محقق شده است.