19 دی آنلاین: مدیرعامل شرکت اعتبارسنجی ایران گفت: بر اساس نامه بانک مرکزی، بدهی غیرجاری تسهیلات ۷۰۰ میلیون تومانی و کمتر از آن در دوره اضطرار، در مدل محاسبه امتیاز اعتبارسنجی افراد محاسبه نمی‌شود.
رضا قاسم‌پور مدیرعامل شرکت اعتبارسنجی ایران در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان بیان کرد: بر اساس نامه بانک مرکزی، بدهی غیرجاری تسهیلات ۷۰۰ میلیون تومانی و کمتر از آن در دوره اضطرار، در مدل محاسبه امتیاز اعتبارسنجی افراد محاسبه نمی‌شود. اداره سامانه‌های تنظیم‌گری و نظارت بانک مرکزی، این موضوع را برای اجرا به این شرکت ابلاغ کرده است.
او افزود: بر اساس این ابلاغیه و با توجه به شرایط اضطرار حادث‌شده در کشور و مصوبات بالادستی درباره تسهیلات، بدهی غیرجاری ناشی از تسهیلات ۷۰۰ میلیون تومانی و کمتر، از ۹ اسفند ۱۴۰۴ تا ۹ خرداد ۱۴۰۵ در مدل محاسبه امتیاز اعتباری اشخاص لحاظ نمی‌شود.
قاسم‌پور افزود: شرط اعمال این موضوع آن است که مانده بدهی غیرجاری ایجاد شده مربوط به تسهیلات ۷٠٠ میلیون تومانی و کمتر، از ۵۰۰ میلیون تومان کمتر بوده و همچنین تاریخ ورود به طبقه غیرجاری از ۹ اسفند ۱۴٠۴ باشد.
او  تأکید کرد: همچنین بر اساس مصوبات بالادستی، چک‌های برگشتی از ۹ اسفند ۱۴۰۴ تا ۹ خرداد ۱۴۰۵ در مدل محاسبه امتیاز اعتباری اشخاص لحاظ نخواهد شد.

  • نویسنده :
  • منبع :