19 دی آنلاین: سخنگوی قوه قضاییه از شناسایی و مسدودسازی گسترده شبکه‌های قمار اینترنتی خبر داد و گفت: طی پنج سال اخیر، بیش از ۳۵ هزار حساب بانکی مرتبط با شبکه‌های قمار به‌صورت برخط شناسایی و مسدود شد و افراد دخیل در این حساب‌ها تحت پیگرد قانونی قرار گرفتند.
اصغر جهانگیر، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه و سخنگوی قوه قضاییه از شناسایی و مسدودسازی گسترده شبکه‌های قمار اینترنتی خبر داد و گفت: طی پنج سال اخیر ده‌ها هزار حساب و درگاه بانکی مرتبط با این شبکه‌ها مسدود و هزاران نفر از عوامل و قماربازان حرفه‌ای دستگیر شده‌اند که نتیجه آن کاهش ۶۷ درصدی جرایم قمار در فضای مجازی بوده است.
وی با اشاره به شناسایی حدود ۱۰ هزار شماره تلفن اجاره‌ای گفت: این خطوط شناسایی و مسدود شده و با عوامل مرتبط با آن‌ها برخورد قانونی صورت گرفته است.
جهانگیر افزود: در همین بازه زمانی بیش از ۳۵ هزار حساب بانکی مرتبط با شبکه‌های قمار به‌صورت برخط شناسایی و مسدود شد و افراد دخیل در این حساب‌ها تحت پیگرد قانونی قرار گرفتند و بیش از ۱۲۵۰ درگاه بانکی مرتبط با فعالیت قمارخانه‌های اینترنتی شناسایی و مسدود شده است.
وی با اشاره به برخورد با عناصر اصلی این شبکه‌ها اظهار کرد: ۵۷۵۰ قمارباز حرفه‌ای که نقش ترغیب و هدایت دیگران به این فعالیت‌ها را داشتند شناسایی و دستگیر شدند.
به گفته سخنگوی قوه قضاییه، بیش از ۳۵ هزار نفر از عوامل مرتبط با ایجاد و مدیریت حساب‌های بانکی در شبکه‌های پولشویی و قمار نیز در این مدت شناسایی و با آنان برخورد قضایی انجام شده است.

  • نویسنده :
  • منبع :