19 دی آنلاین: شهردار قم گفت: روزهای ۱۵، ۱۶ و ۱۷ تیر ماه استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی در قم رایگان است.
فرامرز عظیمی ضمن اشاره به آخرین اقدامات و تمهیدات شهرداری برای برگزاری هرچه باشکوهتر برگزار شدن آئین وداع و تشییع قائد شهید امت اسلام گفت: ۶ کارگروه برای این مراسم در استانداری تعریف شده است که کارگروه اسکان، پشتیبانی، خدمات شهری و گمشدگان برعهده شهرداری قم است. 
شهردار قم در خصوص استقبال مردم و گروه‌های جهادی برای مشارکت در برگزاری آئین باشکوه رهبر شهید انقلاب هم افزود: شهرداری امکانات لازم برای برپایی موکب در اختیار این گروه‌های جهادی خود جوش قرارداده است. 
عظیمی در پایان گفت: روز های ۱۵، ۱۶ و ۱۷ تیر ماه استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی در قم رایگان است و سامانه تلفنی ۱۳۷ نیز با تمام ظرفیت برای راهنمایی زائران و عزاداران در آئین وداع و تشییع قائد شهید امت اسلام در نظر گرفته شده است.

  • نویسنده :
  • منبع :