19 دی آنلاین: سازمان هواشناسی کشور با پیش‌بینی تداوم جوی آرام در بیشتر مناطق طی پنج روز آینده، از وزش باد شدید و گردوخاک در بخش‌هایی از شمال‌شرق، شرق، مرکز و دامنه‌های جنوبی البرز خبر داد.
به گزارش سازمان هواشناسی کشور، بر اساس نقشه های همدیدی و آینده‌نگری، طی پنج روز آینده در غالب مناطق کشور جوی آرام حاکم خواهد بود؛ با این حال، برای روز یکشنبه در ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی بارش‌های پراکنده دور از انتظار نیست.
طبق این گزارش، در پنج روز آینده در مناطقی از شمال‌ شرق، شرق، بخش‌هایی از مرکز و دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی و شرقی در برخی ساعات وزش باد شدید و گاهی گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.
همچنین در سه روز آینده خلیج‌فارس، تنگه هرمز و دریای عمان و در روز یکشنبه دریای خزر مواج خواهد بود.
بر اساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته، آسمان تهران طی پنج روز آینده صاف همراه با وزش باد خواهد بود و در ساعات بعدازظهر نیز افزایش سرعت باد و گاهی وزش باد شدید و گردوخاک در پایتخت انتظار می‌رود.
دمای هوای تهران در این بازه زمانی بین ۲۷ تا ۴۱ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

  • نویسنده :
  • منبع :