19 دی آنلاین: سازمان هواشناسی برای امروز با صدور هشدار سطح نارنجی، از تشدید فعالیت سامانه بارشی در چهار استان جنوب کشور خبر داد.
بر اساس پیش‌بینی‌ سارمان هواشناسی، از امروز پنج‌شنبه تا شنبه ۳ مرداد ماه، استان‌های جنوب و شرق سیستان و بلوچستان، شرق و شمال هرمزگان، جنوب و جنوب‌ غرب کرمان و شرق و جنوب‌شرق فارس شاهد تشدید فعالیت سامانه بارشی خواهند بود.
در این مدت، وقوع رگبار باران، رعدوبرق و وزش باد شدید موقت در این مناطق پیش‌بینی می‌شود که می‌تواند پیامد‌هایی نظیر جاری شدن سیلاب، طغیان رودخانه‌های فصلی، آب‌گرفتگی معابر، اختلال در ناوگان حمل‌ونقل و لغزندگی محور‌های مواصلاتی را به همراه داشته باشد.
سازمان هواشناسی در همین راستا به هموطنان در این مناطق توصیه کرد که در بازه زمانی مذکور، از تردد و اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها به‌شدت خودداری کنند تا از بروز هرگونه حادثه ناگوار جلوگیری شود.

  • نویسنده :
  • منبع :