19 دی آنلاین: به گفته استاندار گیلان، تردد خودرو با پلاک منطقه آزاد انزلی همچنان در پنج استان شمالی بلامانع است و مردم این استان‌ها می‌توانند از این امکان استفاده کنند.
هادی حق‌شناس استاندار گیلان امروز یکشنبه در جلسه شورای اطلاع‌رسانی گیلان در سالن شهید انصاری استانداری اظهار کرد: پنج استاندار شمالی کشور در نظر دارند پیشنهاد تداوم تردد خودروهای وارداتی با پلاک منطقه آزاد انزلی در این استان‌ها را به دولت ارائه کنند و در مقابل، دولت می‌تواند سازوکار دریافت سوخت این خودروها با قیمت مورد نظر خود را تعیین کند.
وی با بیان اینکه کاهش آمار تصادفات و تلفات جاده‌ای از اولویت‌های مهم کشور است، افزود: سالانه بخش قابل توجهی از منابع کشور صرف جبران خسارت‌های ناشی از سوانح رانندگی می‌شود و بر همین اساس، توجه به عوامل مؤثر در کاهش تصادفات ضرورتی انکارناپذیر است.
استاندار گیلان با اشاره به نقش عوامل مختلف در وقوع تصادفات، تصریح کرد: در کنار خطای انسانی و وضعیت راه‌ها، کیفیت خودروها و نقص فنی نیز از عوامل مهم افزایش تصادفات و تلفات جاده‌ای به شمار می‌رود و استانداران شمالی با نگاه کارشناسی به دنبال اصلاح این وضعیت هستند.
حق‌شناس همچنین بر نقش مهم رسانه‌ها در تقویت امید اجتماعی تأکید کرد و گفت: با وجود مشکلات و اتفاقات سال گذشته، ده‌ها اقدام مثبت و مؤثر در استان گیلان انجام شده که انعکاس درست این دستاوردها می‌تواند امید و اعتماد عمومی را افزایش دهد.
وی با اشاره به روند توسعه زیرساخت‌های گردشگری استان بیان کرد: در پنج دهه گذشته تنها سه هتل پنج ستاره در گیلان احداث شده بود، اما طی دو سال اخیر مجوز ساخت هفت هتل پنج ستاره صادر شده و برنامه‌ریزی برای احداث ۱۴ هتل چهار ستاره نیز در دستور کار قرار دارد.
به گفته نماینده عالی دولت در گیلان، ۲۷۱ نقطه در استان برای اجرای طرح‌های گردشگری اختصاص یافته که نشان‌دهنده عزم جدی برای توسعه این بخش و بهره‌گیری از ظرفیت‌های کم‌نظیر گردشگری گیلان است.
استاندار گیلان با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه فناوری و زیرساخت‌های توسعه‌ای گفت: به دلیل رشد ثبت شرکت‌های دیجیتال و فعالیت‌های مرتبط با هوش مصنوعی، گیلان در بین استان‌های کشور به جایگاه دهم رسیده است.
حق‌شناس همچنین با اشاره به روند اجرای پروژه راه‌آهن رشت ـ آستارا افزود: قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا(ص) ۴۰ کیلومتر از مسیر ۱۶۲ کیلومتری این پروژه را تحکیم بستر کرده است و روند اجرای این طرح ملی با جدیت دنبال می‌شود.
وی با قدردانی از مشارکت خیرین استان در حوزه‌های اجتماعی و آموزشی گفت: خیرین گیلانی ساخت دو مجتمع آموزشی ۱۲ کلاسه در محله معلولین رشت را آغاز کرده‌اند که نمونه‌ای ارزشمند از همراهی مردم در مسیر توسعه استان است.
  • نویسنده :
  • منبع :