19 دی آنلاین: وزیر دفاع پاکستان خواجه محمد آصف، درست یک روز پس از امضای توافقنامه دفاعی مشترک با عربستان سعودی و ترکیه، اسرائیل را «تهدیدی» برای همه کشورهای اسلامی توصیف و خواستار اتحاد کشورهای اسلامی علیه این رژیم شد.
وزیر دفاع پاکستان بر وحدت میان ملت‌های مسلمان در برابر تروریسم و سیاست‌های اسرائیل تأکید کرد و از آن‌ها خواست تا اختلافات را کنار گذاشته و یک بلوک دفاعی متحد تشکیل دهند.
وی تأکید کرد که «ملت‌های مسلمان نیاز به ایجاد یک ائتلاف گسترده با ساختاری مشابه ناتو دارند... کشورهای عضو باید اختلافات دوجانبه را کنار بگذارند تا یک بلوک دفاعی متحد تشکیل دهند.»
آصف «پاسخ متحد از سوی ملت‌های اسلامی» را لازمه مقابله با رژیم صهیونیستی و سیاست‌های این رژیم دانسته و تصریح کرد که «عادی‌سازی روابط با اسرائیل هیچ سودی برای ملت‌های مسلمان ندارد.»
این اظهارات پس از آن مطرح شده که پاکستان، عربستان و ترکیه پیمان دفاعی مشترکی را روز جمعه با یکدیگر به امضا رساندند. مهم‌ترین بند این پیمان که به «توافقنامه دفاع مشترک مکه» مشهور شده است، اصلی تحت عنوان «اصل دفاع جمعی» است. بر اساس این بند، هرگونه حمله مسلحانه به یکی از سه عضو، حمله به هر سه تلقی خواهد شد.
آصف همچنیندر مصاحبه خود، تروریسم را «تهدید مشترک» برای عربستان سعودی، ترکیه و پاکستان خواند. او با طرح اتهاماتی علیه هند مدعی شد که «عناصر تحت حمایت هند که از افغانستان فعالیت می‌کنند، فعالیت‌های تروریستی علیه پاکستان را هدایت می‌کنند.» 
وی افزود که درگیری‌های فعلی در منطقه، از جمله رویارویی نظامی اخیر با هند، باید از طریق کانال‌های رسمی به جای بحث‌های عمومی و رسانه‌ای مدیریت شود.
  • نویسنده :
  • منبع :