19 دی آنلاین: معاون امور بین الملل قوه قضائیه با اشاره به پیگیری جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه کشورمان، گفت: شکایت ایران درباره جنایات جنگی اخیر در دیوان داوری دعاوی ایران و آمریکا در لاهه به ثبت رسیده است.
به گزارش مدیریت ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت امور بین الملل قوه قضائیه و ستاد حقوق بشر، ناصر سراج معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران  درباره شکایت ایران از آمریکا و رژیم صهیونیستی در محاکم بین‌المللی درخصوص جنایات جنگی صورت گرفته گفت: طبق تقسیم وظایفی که انجام شده، مقرر گردیده که مستندات جنایات جنگی جمع آوری و موضوع از طریق معاونت حقوقی ریاست جمهوری پیگیری شود.  
وی افزود: بر این اساس، اولین شکایت ایران در دیوان دعاوی ایران و آمریکا مبتنی بر بیانیه الجزایر ثبت شد و علاوه بر این در محاکم داخلی هم بسته به نوع جنایت، شکایات متعددی مطرح شده و در حال رسیدگی است.  
معاون امور بین الملل قوه قضائیه در ادامه تاکید کرد: بنا بر فرمایشات رهبر شهید انقلاب اسلامی، ما تا رسیدن نتیجه کامل در راستای احقاق حقوق مردم عزیز کشورمان، موضوع جنایات جنگی آمریکا و رژیم صهیونیستی را پیگیری خواهیم کرد حتی اگر ۲۰ سال طول بکشد.

  • نویسنده :
  • منبع :