به گزارش ایران به نقل از رسانه های هند، شورای تحقیقات دارویی هند روز جمعه اعلام کرد که با کارآزمایی بالینی این روش موافقت کرده است و در حال تدوین یک چارچوب برای اجرایی کردن این روش درمانی است.
یک مقام در این شورا گفت: در سایر کشورها، نتایج پلاسما درمانی در کارآزمایی بالینی محدود مثبت بوده است. پزشکان از این روش برای درمان بیماران کرونایی که در حالت وخیم قرار دارند، استفاده کرده اند.
کرالا در جنوب هند اولین ایالت در این کشور است که استفاده از این روش برای درمان بیماران کرونایی را آغاز کرده است.
بر اساس این روش افرادی که به این ویروس مبتلا شده و بهبود یافتهاند، آنتی بادی قوی برای مقابله با کرونا در پلاسمای خون خود دارند؛ از این رو پلاسمای این دسته از بهبود یافتگان گرفته و به بیماران بدحال کرونایی تزریق میشود. پلاسمای تزریق شده منجر به بهبود قوای بدنی بیماران بد حال و در نتیجه بهبود آنها خواهد شد.
هم اکنون کشورهایی از جمله استرالیا، ژاپن، انگلیس، آلمان، فرانسه و سوئیس در میان کنسرسیومی قرار دارند که در حال توسعه این روش و آماده سازی درمان احتمالی کرونا تا شش هفته آینده می باشند.
در هفته جاری کره جنوبی از بهبود یک بیمار مبتلا به کرونا با استفاده از روش پلاسما درمانی خبر داد.
بر اساس آمار وزارت بهداشت هند، موارد ابتلا به ویروس کرونا در این کشور تا روز جمعه به ۶ هزار و ۴۱۲ مورد رسیده است و ۲۰۰ نفر نیز در این کشور به دلیل ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.
- نویسنده :
- منبع : ایرنا