19 دی آنلاین: در پی حمله ارتش آمریکا به نفتکش‌های ایران، نیروی دریایی سپاه پاسداران اعلام کرد: به تمامی خدمه نفتکش‌ها در محدود اسکله‌های کویت و بحرین که میزبان این تروریست‌ها و شریک در شرارت‌های آنان هستند اخطار می‌دهیم شناور خود را چه در لنگرگاه و چه در اسکله‌ها سریعاً ترک نمایند چراکه مورد هدف قرار خواهند گرفت.
متن اطلاعیه فرماندهی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به شرح زیر است:
«بسم الله الرحمن الرحیم
والحمدلله القاصم الجبارین و مبیر الظالمین
هشدار فوری: با توجه به شرارت‌های ارتش تروریست آمریکا در هدف قرار دادن چند فروند از نفتکش‌های جمهوری اسلامی ایران به تمامی خدمه نفتکش‌ها در محدود اسکله‌های کویت و بحرین که میزبان این تروریست‌ها و شریک در شرارت‌های آنان هستند اخطار می‌دهیم شناور خود را چه در لنگرگاه و چه در اسکله‌ها سریعاً ترک نمایند چراکه مورد هدف قرار خواهند گرفت.
و ما الانصر الا من عند الله العزیز الحکیم»

در همین رابطه، شبکه فاکس نیوز به نقل از مقام‌های آمریکایی مدعی شد: ارتش این کشور نفتکش‌های ایرانی را در نزدیکی خارک و جاسک هدف قرار داده است.

شبکه فاکس نیوز به نقل از مقام‌های آمریکایی مدعی شد که ارتش این کشور نفتکش‌های ایرانی را در نزدیکی جزایر خارک و جاسک هدف حمله قرار داده است.
این شبکه همچنین به نقل از منابع آمریکایی گزارش داد که حملات کنونی بخشی از اقدامات در حال انجام برای تحت فشار قرار دادن و تضعیف اقتصاد ایران است و به گفته این مقام‌ها، آغازگر مرحله جدیدی از عملیات محسوب نمی‌شود.
همچنین تسنیم گزارش داد: یک نفتکش کوچک ایرانی در فاصله 4 مایلی جزیره خارگ، هدف حمله موشکی ارتش تروریستی آمریکا قرار گرفت. این نفتکش در محدوده لنگرگاه جزیره خارگ مورد اصابت پرتابه نیروهای آمریکایی واقع شد.
منابع محلی اعلام کردند که این حادثه خوشبختانه هیچ‌گونه خسارت جانی به‌همراه نداشته و کارکنان نفتکش در حال تخلیه هستند.
جزئیات تکمیلی درباره میزان خسارت وارده و ابعاد دقیق این حادثه توسط دستگاه‌های مسئول در حال بررسی است و اطلاعات متعاقباً منتشر خواهد شد.
  • نویسنده :
  • منبع :