19 دی آنلاین: جانشین فرمانده انتظامی استان قم از کشف انبار احتکار مواد غذایی به ارزش ۵۰ میلیارد ریال در قم خبر داد.
سردار منوچهر نصیری روز سه‌شنبه ۲۸ مهرماه اظهار کرد: ماموران یگان امداد فرماندهی انتظامی شهرستان قم طی گشت‌ زنی‌های مستمر، با رویت جابجایی مشکوک اقلام غذایی (شکر و روغن) به سمت یک انبار، بلافاصله موضوع را در دستور کار قرار داده و پس از هماهنگی با مقام قضائی، عملیات بازرسی انبار مذکور را آغاز کردند.
جانشین فرمانده انتظامی استان قم افزود: در جریان این عملیات، ۳۱۱ حلب روغن مایع و ۳۱۰ حلب روغن جامد به وزن ۱۰ تن، به همراه ۱۶۸ کیسه ۵۰ کیلوگرمی شکر به وزن ۸ تن و ۴۰۰ کیلوگرم کشف و توقیف شد، طبق اظهارات مالک انبار، این اقلام در سامانه رسمی ثبت نشده بودند که این امر مؤید ارتکاب جرم احتکار است.
وی با اشاره به اینکه ارزش تقریبی اموال مکشوفه طبق برآورد کارشناسان بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال برآورد شده است، از تمامی شهروندان درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک یا موارد مشابه، از طریق شماره ۱۱۰ با مرکز فوریتی پلیس تماس حاصل کرده تا اقدامات قانونی لازم صورت گیرد.
  • نویسنده :
  • منبع :