پس از صدور مجوز استفاده از اولین واکسن کرونا در اروپا «ینس اشپان» وزیر بهداشت آلمان از تمایل روزافزون برای واکسیناسیون در این کشور خبر داد.
اشپان امروز هنگام بازدید از یک مرکز تولیدکننده واکسن در دساو واقع در ایالت زاکسن-آنهالت گفت: من اطمینان دارم که وقتی این زمستان سخت و دشوار کرونا را پشت سر بگذاریم، تمایل به واکسیناسیون افزایش می یابد.»
به گفته اسپان، دلیل معقولی وجود دارد که تصور کنیم واکسن ضد ویروس کرونا حداکثر تا آغاز سال آینده در دسترس باشد. وی افزود: ممکن است واکسیناسیون در پایان سال جاری آغاز شود. اکنون مسئله ایجاد زیرساخت های لازم برای واکسیناسیون است. ما می خواهیم آماده باشیم و این کار با همکاری دولت فدرال، ایالت ها و کادر پزشکی انجام می شود.»
در یک نظرسنجی فورزا (Forsa) که تقریباً دو هفته پیش برای شبکه های تلویزیونی آر. ت. ال و ان تی وی آلمان انجام گرفت، ۴۰ درصد آلمانی ها گفتند که می خواهند هر چه زودتر علیه بیماری کووید-۱۹ واکسینه شوند. نیمی از پاسخ دهندگان نیز گفتند که احتمالاً منتظر می مانند تا نتیجه واکسن دیگران را ببینند.
شرکت IDT Biologika در زاکسن-آنهالت یکی از شرکت هایی است که با همکاری موسسات تحقیقاتی و دانشگاهی روی واکسن کرونا کار می کند. این شرکت برخلاف موسسات پژوهشی مانند بایون تک (Biontech) که به تازگی از موفقیت آمیز بودن آزمایش های بالینی واکسن خود خبر داده، در حال کار بر روی واکسن به اصطلاح ناقل است که بر پایه واکسن ضد آبله تولید می شود که چندین دهه پیش ساخته شده است.
در این روش ویروس های شناخته شده و بی ضرر به عنوان یک نقطه شروع عمل می کنند. محققان از مهندسی ژنتیک برای جایگزینی پروتئین های سطحی با پروتئین های Sars-CoV-۲ استفاده می کنند تا آنها آلودگی کرونا را در سیستم ایمنی بدن شبیه سازی کنند. این امر قرار است به بدن کمک کند تا از ایمنی بدن محافظت کند.
به محض اتمام تمام آزمایشات بالینی انتظار دارد که این واکسن تا پایان سال ۲۰۲۱ تأیید شود. دولت آلمان قراردادی برای خرید حداقل پنج میلیون دوز واکسن با این شرکت امضا کرده و در حال حاضر ۳۰ میلیون یورو از قیمت خرید را برای سرمایه گذاری در ظرفیت های تولید داده است.
- نویسنده :
- منبع : ایرنا