خسرو سلجوقی در گفتوگو با ایلنا، درباره امکان ردیابی بیماران کرونایی با موبایل، اظهار داشت: هر فردی که صاحب موبایل است، یک کد ملی هم دارد که مشخص میکند چه کسی از آن خط استفاده میکند. در حال حاضر حدود 72 میلیون نفر از جمعیت کشور نیز دارای شناسنامه بهداشتی آنلاین هستند، به محض اینکه فرد به بیمارستان و درمانگاه مراجعه کند و تشخیص داده شود که بیمار کرونایی است، دو بانک اطلاعاتی به هم وصل میشوند.
وی افزود: از لحاظ نرمافزاری بیمار کرونایی به هر جایی که مراجعه کند، مشخص میشود، حتی اگر موبایل فرد خاموش هم باشد از طریق امواج امکان رصد وجود دارد و مشخص میشود که از خیابان A به خیابان B رفته است.
عضو سابق هیات عامل سازمان فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: ردیابی بیماران کرونایی از طریق موبایل روشی است که اولین بار در کرهجنوبی بکار برده شد، با اینکه این کشور در همسایگی چین بود بخوبی بیماری را کنترل و توانست بیماران کرونایی را رصد کند.
وی یادآور شد: طبیعتا کسی که بیمار کرونایی است، نباید در جامعه رفت و آمد کند، به این شیوه هم میتوان رفت و آمدها را کنترل کرد و هم جریمه سنگین در نظر گرفت تا دیگران را آلوده نکند. استفاده از موبایل برای ردیابی کروناییها یکی از ابزارهای خوب کنترلی است و هم برای رسیدگی به فرد بیمار مناسب است.
- نویسنده :
- منبع :