سرهنگ مصطفی نوروزی در گفتوگویی با بیان اینکه در بحث سایتهای شرطبندی پنج دسته در نقش مجرمانه این سایتها دخیل هستند، اظهار کرد: نخستین دسته مجرمان، دسته دوم مدیران و گردانندگان این سایتها، تبلیغکنندگان و برنامهنویسان این وبسایتها سومین دسته، دسته چهارم افرادیاند که بحث حسابرسی و اجاره کارتها را داخل کشور انجام میدهند و دسته آخر اجارهدهندگان کارتهای بانکی هستند.
رئیس مرکز مبارزه با جرائم ملی و سازمانیافته پلیس فتا افزود: ما در سال 99 بیش از 16 هزار فقره سایت و اکانت را درباره قمار و شرطبندی مسدود کردیم و در این رابطه یک هزار و 470 پرونده تشکیل شد؛ در برخی از پروندهها چندین سایت و اکانت توسط یک باند هدایت میشد و مورد استفاده قرار میگرفت.
این مقام انتظامی با بیان اینکه اغلب مدیران اصلی سایتهای شرطبندی در خارج از کشور و کشور ترکیه اقامت دارند، گفت: تشکیل 93 درصد پروندههای در حوزه برخورد با سایتها و اکانتهای مربوط به قمار و شرطبندی با گزارش نیروی انتظامی (ضابط قضائی) بوده و تنها هفت درصد از این پروندهها توسط شکات حقیقی در مراجع قضائی مطرح شده است.
وی افزود: در یک ماه اخیر حدود 900 کانال تلگرامی که توسط باندی درباره تبلیغ قمار و شرطبندی فعالیت داشتند، مسدود کردیم؛ این باند سازمانیافته توسط 302 نفر به تبلیغ سایتهای قمار و شرطبندی میپرداختند که به صورت کاملاً برنامهریزی شده و هدفمند، مدیران و گردانندگان آنها، شناسایی، بازداشت و تحویل مراجع قضائی شدند.
نوروزی با ابراز تأسف از تبلیغ سایتهای قمار و شرطبندی توسط تعداد معدودی از سلبریتیها و ورزشکاران کشورمان متذکر شد: در این رابطه 10 نفر دستگیر شده و تحویل مقام قضائی شدند؛ برای این افراد قرار قانونی صادر شده است.
رئیس مرکز مبارزه با جرائم ملی و سازمانیافته پلیس فتا یادآور شد: در رابطه با مجرمان و گردانندگانی که در حوزه سایتهای قمار و شرطبندی در خارج از کشور فعالیت دارند، فرآیند استرداد و "صدور اعلان قرمز" قدری زمانبر است اما تاکنون چندین اعلان قرمز برای این افراد صادر شده و دو نفر از این متهمان به کشور بازگردانده شدهاند.
این مقام انتظامی ضمن هشدار به گردانندگان سایتهای قمار و شرطبندی که در خارج از کشور فعالیت دارند، متذکر شد: این افراد بدانند حتماً در چنگال قانون گرفتار شده و به کشور بازگردانده میشوند.
- نویسنده :
- منبع : تسنیم