محمود محمودزاده در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: سامانه املاک و اسکان قابلیتهای لازم را از نظر زیرساختی دارد اما قانون تکلیفی بر عهده دستگاهها گذاشته که مکلفند اطلاعات برخط را به سامانه ارایه کنند که امیدواریم دستگاهها اهتمام لازم را در این زمینه صورت دهند. خانوارها نیز موظفند اطلاعات سکونتی شان را در سامانه ثبت کنند.
وی افزود: مسئولیت وزارت راه و شهرسازی هم این است که اطلاعات دریافتی را پالایش و برنامه ریزی لازم را در سطوح مختلف بخش مسکن انجام دهد.
معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه سامانه مشکل خاصی از نظر فنی ندارد گفت: بر اساس اطلاعاتی که از دستگاههای مرتبط به دست آوردیم و آنالیز سامانه ۱.۵ میلیون واحد مسکونی خالی از سکنه شناسایی شد که به مالکان آنها پیامک ارسال شد. مالکان باید این اطلاعات را اصلاح یا در صورت صحت، تایید می کردند. عدم تایید به منزله خالی بودن واحد تلقی می شود.
محمودزاده خاطرنشان کرد: ما برای بررسی مرحله آخر به مالکان پیامک ارسال کردیم که پاسخ بدهند. اگر اعتراضی به نحوه شناسایی وضعیت خانه از سوی سامانه املاک و اسکان دارند باید در اختیار ما قرار می دادند. مثلا عنوان می کردند که واحد فروخته شده یا اجاره داده شده است. این رفت و برگشت اطلاعاتی صورت گرفته و برخی افراد پاسخ نداده اند. بنابراین اطلاعاتی که وجود دارد تقریبا قطعی تلقی شده و به معنای خالی بودن واحد است.
وی تصریح کرد: با توجه به اصلاح قانون مالیات بر خانه های خالی که اخیرا انجام شده تفاوتهایی با قانون سال ۱۳۹۴ دارد که در حال بررسی تفاوتها هستیم تا متناسب با قانون جدید، مالیاتها اعمال شود.
- نویسنده :
- منبع :