سرهنگ علی محمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه کاربران شبکههای اجتماعی هنگام انتشار اطلاعات، نهایت دقت را داشته باشند و تنها اطلاعاتی را منتشر کنند که برایشان از اهمیت کمتری برخوردار است، گفت: مجرمان سایبری در فضای مجازی به دنبال فرصتی هستند تا بتوانند اقدامات مجرمانه خود را عملی کنند و گاهی کاربران با اشتباهات خود این فرصت را برای مجرمان فراهم میکنند.
وی افزود: یکی از جرایمی که در فضای مجازی نسبتا زیاد اتفاق میافتد سوءاستفاده از اطلاعات شخصی و خانوادگی افراد است که مجرمان از این اطلاعات برای ایجاد مزاحمت، اخاذی، تهدید، هتک حیثیت و ... استفاده کرده و مشکلات زیادی برای افراد ایجاد میکنند.
سرهنگ رجبی تصریح کرد: برای جلوگیری از این گونه جرایم کاربران باید هنگام انتشار اطلاعات خود در فضای مجازی نهایت دقت را داشته باشند و قبل از انتشار اطلاعات در این فضا به تبعات آن فکر کنند.
وی با بیان اینکه کاربران مراقب کلاهبرداری با عنوان بازگشت وجه باشند، گفت: بانک هیچ وقت پیام حاوی لینک پرداخت را برای برگشت وجه به مشتریان خود ارسال نمیکند، در این روزها کلاهبرداران با استفاده از ارسال پیامک شما را به صفحات جعلی هدایت میکنند تا از این طریق به اطلاعات حساب بانکی شما دست پیدا کنند.
- نویسنده :
- منبع :