19 دی: مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مردم از خدمات مراکز تخصصی طب سنتی ویژه بیماران مبتلا به کرونا راضی هستند.
نفیسه حسینی یکتا روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: طب سنتی ایرانی می‌تواند در پیشگیری و کمک به درمان کرونا نقش مهمی ایفا کند و مسیر بررسی داروهای گیاهی که کار تحقیقاتی روی آنها پایان یافته، در سازمان غذا و دارو هموار است.
وی تصریح کرد: مردم برای مصرف داروهای گیاهی و گیاهان دارویی برای درمان کرونا حتما اطلاعات را از منابع و افراد معتبر و مورد تایید در این حوزه دریافت کنند.
حسینی یکتا اظهار داشت: اکنون ۱۷ داروی گیاهی با مجوز سازمان غذا و دارو به‌ عنوان داروهای کمک به درمان کرونا موجود هستند و نتایج تحقیقات و آزمایش های بالینی بر روی این داروها نشان می‌دهد که اثرات مثبتی در کاهش طول مدت درمان بیماران کرونایی داشته‌اند که برخی آنها در حال بررسی در کمیته علمی ستاد کرونا برای ورود به پروتکل درمانی هستند.
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با بیان اینکه مردم نباید در مصرف برخی ترکیبات و دمنوش‌های گیاهی در این شرایط افراط کنند، تاکید کرد: استفاده از ترکیبات گیاهی همان‌طور که می‌تواند کمک‌کننده باشد، در صورت زیاده‌روی در مصرف می‌تواند عوارضی را ایجاد کرده و یا با دیگر داروهای مصرفی تداخل داشته باشد و مشورت‌گرفتن از متخصصان این حوزه ضروری است.
حسینی یکتا با اشاره به فعال بودن سه مرکز تخصصی طب سنتی برای ارائه خدمت به بیماران کرونایی در کشور گفت: یکی از این مراکز در تهران زیر نظر دانشکده طب ایرانی شهید بهشتی، دومی در کلینیک تخصصی بیمارستان ضیایی اردکان یزد زیر نظر دانشکده طب ایرانی اردکان و دیگری در خراسان رضوی زیر نظر دانشکده طب ایرانی و مکمل مشهد فعال است که علاوه‌بر ارائه خدمات حضوری، به مردم تلفنی هم مشاوره می‌دهند و رضایتمندی مراجعان را در پی داشته که به‌زودی شاهد افتتاح چند مرکز دیگر خواهیم بود.
وی افزود: ارائه خدمات مشاوره به بیماران کرونایی و خدمات درمانی با رویکرد طب سنتی ایرانی به بیماران سر پایی نیز در سلامتکده‌های دانشگاهی ارائه می‌شود و مردم می‌توانند از هر یک از این مراکز و پزشکان فعال آنها مشورت‌های لازم را بگیرند.

  • نویسنده :
  • منبع :