وی درباره تحمیل برخی افراد به دولت نیز خاطرنشان کرد: فکر نمیکنم آیت الله رئیسی مردی تحمیلپذیر باشد؛ قاضی دارای فکر و اندیشه بالنده است و فکری باز دارد؛ قاضی برای حکم قضایی انعطاف دارد اما اینکه بخواهند کسی را به او تحمیل کنند، نمیشود و کارش را با فکر و اندیشه انجام میدهد. خوشحالیم که رئیس جمهور ما یک حقوقدان برجسته است و تحمیلپذیر نیست.
عضو کمیسون حقوقی مجلس اولویتهای دولت سیزدهم را مبارزه با فساد، اجرای سندهای تحولی که نوشته شده از جمله سند تحول آموزش و پرورش که باید اجرایی شود و تهیه آنهایی که نوشته نشده، دانست و افزود: البته انسجام کلی بین قوه مجریه، قضائیه و مجلس باید مورد توجه قرار گیرد. نکته بعدی توجه دقیق به اجرای قانون اساسی، برنامه ششم توسعه و سیاستهای کلی نظام و همچنین هماهنگی قوا با فرمایشهای رهبری است که باید در اولویت باشد.
وی با بیان اینکه نکته بعدی کنترل کردن افزایشهای بیرویه حقوقها است، تصریح کرد: این درآمدهای شرکت آب، برق و بانکهای خصوصی باید کنترل شوند؛ اینکه رئیس جمهور برای بازنشستگی ماهی ۳۵۰ میلیون دریافت کند غلط است؛ اگر ۲۵ تا ۳۰ میلیون باشد اشکالی ندارد اما ۳۵۰ میلیون باید کاسته شود.
این گفته نوروزی، جدیدترین روایت یک مقام مسئول درباره میزان حقوق روسای جمهور در ایران است. البته پیش از این هم گمانههای زیادی درباره حقوق بازنشستگی و میزان دریافتی روسای جمهور ایران مطرح شده بود.
اما اعداد و مبالغی که پیش از این اعلام شده بود با آنچه این نماینده مجلس گفته تفاوت فاحشی دارد.
۲۳ اسفند ماه سال ۱۳۹۵، غلامرضا مصباحیمقدم، عضو مجمع تشخیص مصحلت نظام اعلام کرده بود که بر اساس مصوبه دولت، سقف حقوق مدیران کشور زیر ۱۰ میلیون تومان است که برای شخص رئیس جمهور، این رقم ۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است.
همان زمان و در سال ۹۵ هم احمد توکلی گفته بود یکی از وزرای دولت ماهیانه ۳۵ میلیون حقوق میگیرد. محمدباقر نوبخت، سخنگوی وقت دولت هم در پاسخ به این سوال که حقوق حسن روحانی چقدر است گفته بود: من عضو هیات علمی هستم. حقوق من، دریافتی عضو هیات علمی است و آقای رئیسجمهور نیز عضو هیات علمی است و همان حقوق را میگیرد.
بر این اساس اگر بنا را بر اظهارات نوبخت بگذاریم،سقف حقوق اعضای هیات علمی در ایران با درجه استادی حدود ۳۵ تا ۴۰ میلیون تومان در ماه است.
نوروزی درباره اولویتهای رای اعتماد مجلس به وزرا نیز گفت: رای اعتماد را به رجالی میدهیم که ضد فساد، متخصص، مومن و از بدنه کار اجرایی و انقلاب باشند. همچنین اولویت ما این است که از بدنه همان وزاتخانه باشند؛ به طور مثال در وزارت کشور کسی باشد که از بدنه همین وزارتخانه باشد اگر نبود، یک روحانی مجتهدی که مرتبط با وزارت کشور باشد، انتخاب شود.- نویسنده :
- منبع :