19 دی: رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا در پی ایجاد اکانت‌های غیرواقعی در شبکه شاد به هموطنان هشدار داد.

سرهنگ علی محمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به امکان عضویت بدون محدودیت کاربران غیر دانش آموز و معلم در اپلیکیشن شاد، اظهار کرد: سازوکار عضویت در اپلیکیشن شاد مانند بقیه پیام رسان‌ها است و هر فردی با معرفی یک شماره موبایل می‌تواند وارد فضای شاد شود و تنها سازوکار احراز هویت معتبر در این اپلیکشین عضویت در گروه‌های کلاسی با استفاده از کدملی دانش آموز است که متاسفانه این فرآیند هم امکان دورزدن توسط مجرمان را دارد و بعضا مشاهده می‌شود که افرادی به عنوان با سرقت هویت دانش آموزان در کلاس‌های درس حاضر می‌شوند و مشکلاتی را برای کلاس فراهم می‌کنند. 

سرهنگ رجبی ضمن هشدار درباره فعالیت برخی از افراد سودجو در اپلیکیشن شاد و ایجاد مزاحمت با حساب‌های کاربری جعلی برای کاربران، تصریح کرد: یکی دیگر از مشکلاتی که فرآیند فعلی احراز هویت به وجود آورده این است که افراد در شبکه شاد با جعل هویت پشتیبان شاد و یا عناوین مختلف با دیگر دانش آموزان ارتباط می‌گیرد و بعضا در برخی مواقع با هک کردن حساب کاربری دیگر دانش آموزان در اپلیکشین شاد مشکلاتی مانند سرقت اطلاعات، ایجاد مزاحمت و آزار و اذیت اینترنتی را رقم می‌زنند. 

وی ضمن هشدار بابت حساب‌های کاربری جعلی که تحت عنوان پشتیبان در حال فعالیت در شبکه آموزش دانش آموزی هستند، تاکید کرد: مجرمان تحت عناوین مختلفی اعم از رفع مشکل، احراز هویت و ...، کد احراز هویت دانش آموزان را در اپلیکیشن شاد دریافت می‌کنند و در ادامه اقدام به اجرای مقاصد مجرمانه خود می‌کنند. 

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا ضمن ابزار نارضایتی از وضعیت رسیدگی پشتیبان شاد به گزارش‌های ارسالی و تعامل این مجموعه با پلیس فتا اظهار کرد: دانش آموزان به هیچ عنوان کد‌های هویتی خود در شاد را در دسترس افراد ناشناس نگذارند و در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را به بخش مرکز فوریت‌های سایبری سایت پلیس فتا به نشانی csirc . cyberpolice . ir یا کانال پلیس فتا در شبکه شاد با آی دی PoliceFata گزارش دهند.



  • نویسنده :
  • منبع :