۱۹ دی: رئیس قوه قضائیه گفت: هیچکدام از بانک‌های کشور حق ندارند کارگاه تولیدی و کارخانه‌ای را که تملک کرده‌اند تعطیل کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر پنجشنبه در شورای اداری استان فارس بیان کرد: بانک‌ها باید در شرایط فعلی نسبت به ارائه مهلت نسبت به بازپرداخت تسهیلات به افراد همکاری کنند و نباید نسبت به دریافت ربای مرکب اقدام کنند و هیچیک از بانک‌های کشور حق ندارند بنگاه‌های تملک شده را تعطیل کنند.

وی اضافه کرد: هیچ کارگاه و بنگاهی که توسط بانک‌ها تملک شده‌اند نباید تعطیل شوند و در راستای جهش تولید باید تمامی ظرفیت‌ها بهره‌گیری شود.

او ادامه داد: مدیران با جرأت و با شجاعت نقش مهمی در تحقق جهش تولید دارند، اعتبارت، برنامه‌ریزی و نیروی انسانی کار آمد نیز بسیار مهم است.

حجت‌الاسلام رئیسی معتقد است که مدیران نقش مهمی در رسیدن به اهداف عالیه دارند و می‌توانند با استفاده از ظرفیت‌های موجود نسبت به دستیابی به تمامی اهداف اقدام کنند.

عالی‌ترین مقام قضائی کشور متذکر شد: با استفاده از ظرفیت‌ها و بهره‌گیری از مدیران جهادی می‌توان تحریم‌های ظالمانه را نابود کرده و زمینه رشد و توسعه را فراهم کرد.

رئیس قوه قضائیه در خصوص دوران پساکرونا یادآور شد: در دوران پساکرونا باید برای حل تمامی مشکلات جامعه نظیر مشکلات اقتصادی، خانواده و غیره برنامه‌ریزی داشته باشیم.

او ادامه داد: بیانات رهبری نشان دهنده مسیر حرکت کشور در دوران پساکرونا است و موضوع مردم به قدری تأثیرگذار است که می‌توان رمز موفقیت انقلاب در پسا کرونا باشد.

آیت‌الله رئیسی ادامه داد: البته اغنای نیازهای مردمی و تنویر افکار عمومی می‌تواند موجب کاهش آمال‌های اجتماعی شود و استفاده از تمامی ظرفیت‌های کشور با حمایت‌های مردمی و توجه به بیانات رهبری موجب موفقیت‌های متعددی شد.

وی در خصوص مدیریت یادآور شد: یکی از اصلی‌ترین و محوری‌ترین نکات مدیریت اداری در دستگاه‌های اجرایی موضوع تحول است و هر فرد در هر حوزه‌ای می‌تواند در راستای اجرای عدالت تحول ایجاد کند.

رئیس قوه قضائیه گفت: بحث ایجاد عدالت در جامعه اسلامی موضوعی است که باعث خواهد شد رفتارهای انسانی مشتمل بر عدالت شود و دستگاه‌های اداری نیز می‌توانند نسبت به توسعه عدالت اجرایی بپردازند.

وی در خصوص تفاوت مدیریت در نظام اسلامی با سایر نظام‌ها نیز اظهار کرد: تفاوت مدیریت در نظام اسلامی با سایر نظام‌ها این است که افراد باید پاسخگوی خداوند باشند و از جمله سایر تفاوت‌ها می‌توان به پاسخ گویی به سلسله مراتب، مردم و ارباب رجوع اشاره کرد.

https://www.mizanonline.com/files/fa/news/1399/3/22/2624080_519.jpg

حجت‌الاسلام رئیسی در خصوص نحوه ایجاد ایرانی قوی گفت: ایران قوی زمانی ایجاد می‌شود که مدیران افرادی شجاع، جهادی و توانمند باشند دستگاه قضائی حامی مدیرانی است که به دنبال ایجاد کارآفرینی در راستای کاهش معضلات اقتصادی‌اند.

وی با اشاره به اینکه ذائقه نظام جمهوری اسلامی فسادپذیر نیست یادآور شد: بنای عالم بر این نیست که فساد در جامعه و جهان وجود داشته باشد ممکن است زمانی فساد ایجاد شود اما بلند مدت نخواهد بود و در کوتاه‌ترین زمان فساد نابود خواهد شد.

عالی‌ترین مقام قضائی کشور معتقد است که تحول باید در تمامی افراد جامعه وجود داشته باشد تا شاهد نمود و تأثیر خون شهدا در راستای بهبود جامعه و تحقق بیانات رهبری مبنی بر تحول باشیم.

وی اضافه کرد: همدلی و همکاری میان دستگاه‌های مختلف و طبقه‌بندی‌های مختلف اجتماعی موجب افزایش نظارت بر فعالیت‌های اجتماعی می‌شود و بایستی نه تنها نسبت به نظارت‌های درون سازمانی بلکه نظارت‌های برون سازمانی نیز اقدام شود.

عالی‌ترین مقام قضائی کشور در خصوص حفر چاه غیر مجاز یادآور شد: افرادی که به منابع طبیعی دست درازی می‌کنند باید با آنان برخورد شود. منابع طبیعی همچون مرزهای جغرافیایی کشور است که اگر فردی نسبت به دست درازی به این مرزها اقدام کرد باید مسئولین مربوطه که مرزداران این حوزه هستند با آنان برخورد کنند.

وی ادامه داد: دستگاه‌های متولی نباید اجازه دهند موضوع به دستگاه‌های قضائی برسد بلکه پیش از آن باید توسط دستگاه‌های اجرایی با آنان مقابله کرد.

حجت‌الاسلام رئیسی در خصوص جابه‌جایی زندان‌ها نیز تصریح کرد: قوه قضائیه توجه ویژه‌ای بر جا به جایی زندان‌هایی دارد که در درون شهرها ایجاد شده است و اگر استانداری‌ها همکاری کنند نسبت به جا به جایی آنها اقدام خواهیم کرد.

رئیس دستگاه قضایی کشور در پایان گفت: موضوع ساماندهی اتباع بیگانه نیز باید در دستور کار استانداران و دستگاه‌های اجرایی باشد.

  • نویسنده :
  • منبع : مهر