به گزارش تلویزیون مرکزی چین، این واکسن که «آر. کو. وی» نیز نامیده می شود تولید مشترک ارتش، آکادمی علوم نظامی، شرکت بیوتکنولوژی والواکس و بیوساینس در شهر سوجو واقع در شرق چین است.
اداره تولیدات پزشکی ملی چین روز شنبه اعلام کرد این واکسن که در نوع خود بی همتا است و برای اولین بار در چین ساخته شده برای آزمایش های کلینیکی تصویب شده است.
گزارش این رسانه حاکی است که از بدو شیوع ویروس کرونا، آکادمی علوم ارتش چین بر روی ساخت واکسن این ویروس کار کرده و موفق به تولید واکسنی جدید برای یک ویروس جدید شده است.
تحقیقات نشان می دهد این واکسن که روی موش ها و گونه ای از بوزینه های خرچنگ خوار آزمایش شده است می تواند در بدن به میزان بسیار بالا تولید پادتن کند این پادتن ها خنثی هستند و از طرف دیگر ویروس از سلول های بدن در برابر بیماری دفاع می کند.
آزمایش های صورت گرفته همچنین نشان دهنده آن است که واکسن، بدن بوزینه ها را در برابر حملات ویروس کرونا مورد حفاظت قرار داده و مصون نگهداشته و ضمن مراقبت از آنها از پیشرفت بیماری در بدن حیوان جلوگیری به عمل آورده است.
تولید پادتن و ایمن بودن، وجود تجهیزات و مواد خام در داخل کشور برای ساخت واکسن در تعداد انبوه و همچنین امکان نگهداری واکسن در دمای یک اتاق برای مدت یک هفته و کم بودن هزینه نگهداری آن در دمای پایین از ویژگی ها و امتیازات این واکسن است.
ارتش چین گزارش کرده است این واکسن کاملا و از هر لحاظ برای آزمایش های کلینیکی تکمیل شده است اولین مرحله از این آزمایش ها در بیمارستان شولان در شهر هانگ جو در همسایگی شانگهای در شرق چین انجام خواهد شد.
چین پیش از این نیز از آغاز آزمایش های کلینیک روی چند نوع واکنس دیگر کرونا خبر داده بود.
- نویسنده :
- منبع : ایرنا