ابراهیم درستی در گفتوگو با ایسنا، با انتقاد از انتشار خبر ممنوعیت واردات موبایلهای بالای ۳۰۰ یورو، تصریح کرد: این خبر باعث افزایش قیمت موبایل شد و حتی قیمت برخی از تلفنهای همراه گران قیمت به ۵۰ تا ۶۰ میلیون تومان رسید.
وی با بیان اینکه اعلام این خبر قیمت موبایلهای کمتر از ۳۰۰ یورو را هم افزایش داد، گفت: بنابراین عدهای میخواستند از این شرایط سود هنگفتی ببرند. بیش از یک میلیون تلفن همراه هنوز در سامانه ثبت نشد و مکالمه برقرار نشده که با اعلام این خبر قیمت آنها هم افزایش پیدا کرد.
درستی ضمن قدردانی از مجموعه دولت، وزارت صنعت و وزارت ارتباطات برای منتفی اعلام کردن این مصوبه، اظهار کرد: از دستگاههای نظارتی میخواهیم اجازه ندهند عدهای از شرایط سوء استفاده کنند و گرانی را به گردن مغازهداران بیاندازد. گرانی با گرانفروشی متفاوت است و اکثر مغازهداران جنس را گران میخرند، چراکه برخی شرکتها چند دستگاه پز دارند و مغازهداران باید علاوه بر قیمت شفاف، یک قیمت هم زیر میز بکشند.
رئیس اتحادیه فروشندگان دستگاههای صوتی و تصویری و تلفن همراه و لوازم جانبی با بیان اینکه برخی از شرکتها موبایل را فقط در فروشگاههای زیر نظر خودشان توزیع میکنند، تصریح کرد: این مسئله باعث وجود اختلاف قیمت فاحش در بازار میشود که ضرر آن به مصرفکننده میرسد و بدنامی آن برای مغازهدار است.
وی با بیان اینکه با وجود لغو این مصوبه قیمتها باید کاهش پیدا کند و در این زمینه باید نظارت صورت گیرد، تصریح کرد: دلیلی برای افزایش قیمت وجود ندارد و به مصرفکنندگان میگویم برای خرید شتاب نکنند، فروشندگان هم سود عادلانه روی کالا بکشند و به وارد کنندگان تذکر میدهم از شرایط بحرانی سوء استفاده نکنند.
درستی در پایان خاطرنشان کرد: شرکتها مکلف هستند کالای خود را بین فروشندگان توزیع کنند، تعمیرکاران و با مشاهده پروانه کسب مطمئن شوند که افراد فروشنده هستند.
- نویسنده :
- منبع : ایسنا