یادداشت پایگاه خبری ۱۹ دی آنلاین با عنوان «ایراد اصلی حامیان دولت» به قلم حمید حاجی‌زاده بدین شرح است:

اکنون که مشخص شده است موضوع خودروهای گران قیمت واقعیت داشته و هر روز ابعاد جدیدی از آن رسانه‌ای می‌شود نوبت مراجع ذیربطی است که ابتدا مدعی و ادعا را به چالش کشیدند، زیرا از آن‌ها انتظار می‌رود که در ادامه به فکر برخورد با مسببان نیز موضوع باشند.
موضوع واگذاری خارج از نوبت خودرو با نرخ بسیار پایین به نمایندگان و مسئولین آن قدر ایراد داشت که حامیان پر و پا قرص مجلس و دولت هم نتوانستند آن را معمولی جلوه دهند و به زشتی موضوع اعتراف کردند. به عنوان مثال مدیر مسئول کیهان گفته که بدیهی است که تحویل خودروی خارج از نوبت به نمایندگان اقدامی پلشت و درخور پیگیری و توبیخ و تنبیه است. هرچند ایشان در ادامه اظهار داشته که شایسته است حتی خودروها پس گرفته شود اما بدیهی است که بازپس‌گیری خودروها کمترین نوع برخورد با این امر پلشت است.
ایراد اصلی موضع حامیان بی چون و چرای دولت و مجلس اصولگرا در این قضیه این است که اولاً می‌خواهند اصل موضوع را هنوز کوچک جلوه دهند و ثانیاً آن را ساخته و پرداخته جناح اصلاح طلب بدانند؛ مثلاً برخی چهره‌های تندرو هنوز فکر می‌کند که هر کس اصولگرا نیست لابد اصلاح طلب است برای کوچک نشان دادن موضوع خودروها آن را با مبلغ تخلف شده مدیران بانک مرکزی در دولت آقای روحانی مقایسه کرده‌اند و به عبارتی تلاش کرده اثبات کنند که این موضوع در مقایسه با تخلف اصلاح طلبان اصلاً قابل توجه نیست. بد نیست این افراد گشتی در کوچه و بازار بزنند تا ببینند که افکار عمومی خواهان برخورد با هر ویژه خواری، رانتخواری، فساد و سو استفاده است و هیچ حد و مرز و مصلحتی را در این مهم به رسمیت نمی‌شناسد.
آقای شریعتمداری در مطلبی که روز گذشته نوشته به سخنان رهبری اشاره می‌کند که در آن توصیه شده است مردم و مسئولان به جای حاشیه‌ها بر روی مسائل اساسی کشور متمرکز بشوند. بر خلاف استناد نامبرده، اتفاقاً در همین راستا جا دارد از ایشان بپرسیم که از اعتماد عمومی جامعه که سرمایه اجتماعی نظام است کدام موضوع مهمتر است و چه اتفاقی در این سال‌ها بیشتر از موضوع واگذاری بدون نوبت خودرو به بخشی از نمایندگان و مسئولین دستگاه‌های اجرایی و ... باعث آسیب به این سرمایه شده است؟ آیا برخورد با موضوعی پلشت و عوامل دخیل در آن - ولو این که به هر تعداد و در هر منصب و از هر حزب و جریانی باشند – در حفظ این سرمایه نظام کم اهمیت است؟
  • نویسنده :
  • منبع :