محمد باقر نوبخت یکشنبه شب در یک برنامه تلویزیونی با تشریح این ۱۰ کسب و کاری که بیشترین آسیب را ناشی از بحران کرونا دیده اند، افزود: مراکز تولید غذاهای آماده، رستوران ها، تالارها، اغذیه فروشی ها ، در بخش گردشگری، هتل و مهمان پذیرها، در بخش حمل و نقل دفاتر خدمات گردشکری،آژانس ها، بخش تولید و توزیع پوشاک،کیف و کفش، صنایع دستی و همچنین مجتمع های فرهنگی و وزشی، بخش هایی هستند که شامل این پرداخت ها می شوند.
نوبخت آنگاه به تشریح بسته های حمایتی دولت برای کسب و کارهای آسیب پذیر اشاره کرد و گفت : دو بسته حمایتی به هفت میلیون نفر پرداخت خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد : تاکنون نیز یک هزار و ۶۱۰ میلیارد تومان صرفا برای مبارزه با کرونا به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پرداخت شده است.
نوبخت ادامه داد:۵۳۰ میلیارد تومان به ستاد ملی مبارزه با کرونا، ۴۰۰ میلیارد تومان به کلان شهر تهران و بقیه مبلغ مذکور به سایر استان ها اختصاص یافته است.
معاون رییس جمهوری به انعقاد تفاهم نامه ۱۶۰۰ میلیارد تومانی سازمان غذا و دارو با وزارت صمت اشاره کرد و گفت : بر اساس این تفاهم نامه صنعت پوشاک کشور خط تولید خود را تغییر خواهد داد تا بتواند روزانه ۱۰۰ هزار دست لباس برای کادر درمانی کشور تولید کند.نوبخت در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: علاوه بر مبلغ هزار و ۶۱۰ میلیارد تومان،مبلغ پنج هزار میلیارد تومان دیگر به سازمان تامین اجتماعی پرداخت کردیم تا به بخش بهداشت و درمان کمک بیشتری شود و کادر درمانی از آن بهره مند شوند.
رییس سازمان برنامه و بودجه افزود : همچنین مبالغی برای کمک به دانشگاه های علوم پزشکی در تهران و چند شهر دیگر پرداخت شده است و با توجه به اینکه قم یک شهر ویژه است و نیاز به کمک های جدی داشت، بیشتر مورد توجه قرار گرفت.
- نویسنده :
- منبع : ایرنا