19 دی آنلاین: یک رسانه عبری زبان از بکارگیری پناهجویان آفریقایی در جنگ غزه توسط رژیم صهیونیستی پرده برداشت.
روزنامه «هاآرتص» در یک تحقیق اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی از پناهجویان آفریقایی با وعده اقامت به آن ها در درگیری های نوار غزه استفاده می کند.
این روزنامه افزود: به این پناهجویان وعده داده شده است که در مقابل مشارکت در جنگ، در روند دریافت اقامت دائم، به آن ها کمک می شود.
براساس این تحقیق، تاکنون برخلاف وعده های داده شده، از این طریق به هیچ کدام از پناهجویان شرکت کننده در جنگ غزه، اقامت داده نشده است.
از این پناهجویان در عملیات ها و مناطق خطرناکی استفاده می شود که جان آن ها را به خطر می اندازد.
با گذشت ۱۱ ماه از جنگ علیه نوار غزه، درگیری‌های شدید میان نظامیان رژیم اشغالگر و مبارزان مقاومت در بخش های مختلف این منطقه در جریان است.
این جنگ که رژیم صهیونیستی آن را با دو هدف اعلام شده نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست در هفتم اکتبر ۲۲۰۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) به راه انداخت، تاکنون به اهداف خود نرسیده است و این رژیم با بحران جدی داخلی روبرو است.
پیشتر «یائیر لاپید» رهبر اپوزیسیون کابینه نتانیاهو اعلام کرده بود که ارتش اسرائیل از ابتدای جنگ در نوار غزه ۱۲ گردان و بیش از ۷۰۰ نظامی را در جنگ غزه از دست داده و این جنگ حدود ۱۰ هزار زخمی برجای گذاشته است.
روزنامه رای الیوم نیز در گزارشی نوشت: به دنبال عملیات طوفان الاقصی که اعتبار نظامی ارتش رژیم صهیونیستی را بر باد داد، هزاران یهودی با تابعیت کشورهای اروپایی و آمریکایی از جمله مکزیک عازم اراضی اشغالی برای جنگ با فلسطینیان شدند. برخی رسانه های غربی و محافل یهودی در پایتخت هایی مانند پاریس و بروکسل برآورد کردند که بیش از ده هزار نفر به سرزمین های اشغالی برای جنگ علیه حماس رفته‌اند.
به نوشته رای الیوم، کشورهای غربی مانع از رفتن آنها نشدند. روسیه خروج تعدادی از مزدوران از اوکراین و رهسپار شدن آنها به سمت اراضی اشغالی را تایید کرده بود. بسیاری از این افراد در کشتار فلسطینی ها و آواره کردن آنها در غزه و تا درجه کمتری در کرانه باختری سهیم بودند.
رای الیوم نوشت: شواهد و نشانه ها از توقف جذب افراد داوطلب به رژیم صهیونیستی حکایت دارد و این به علت نبرد سنگین و حماسه ای است که مقاومت فلسطین از خود نشان داده است.
این رسانه ادامه داد: ده‌ها نفر از این افراد داوطلب در درگیری ها کشته شده‌اند و این طبق آماری است که محافل صهیونیست در بروکسل اعلام کرده اند. فرماندهی ارتش رژیم صهیونیستی اجازه مشارکت این افراد را در درگیری ها نمی‌دهد تا شمار کشته شدگان آنها افزایش نیابد.
بر اساس این گزارش، با توجه به دشواری جنگ برای این افراد به علت غافلگیری های نظامی رزمندگان حماس و دیگر گروه‌های مقاومت، نقش این افراد از تعمیر و نگهداری سلاح و کمک به رسیدگی به مجروحان و همیار پلیس فراتر نمی رود.
پیشتر نهاد هندی موسوم به دیده بان حقوق بشر از هلاکت ۴ مزدور هندی در جنگ غزه خبر داده و اعلام کرده بود: ۲۱۵ مزدور هندی در تجاوز رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه حضور دارند.
رسانه ها همچنین به هلاکت ۷ مزدور اوکراینی در درگیری با نیروهای مقاومت فلسطین در محله «الشجاعیه» شهر غزه خبر داده بودند.
بر اساس گزارش های رسانه ای، هزاران مزدور فرانسوی در کنار مزدورانی از انگلیس، آلمان و کشورهای آفریقایی در حال نبرد با مبارزان فلسطینی در غزه هستند.
  • نویسنده :
  • منبع :