19 دی آنلاین: مدیرعامل بنیاد برکت گفت: پیش‌بینی می‌شود با کمک ۱۴ هزار مجموعه‌های مردمی تخصصی در مدت زمان یک‌سال از اجرای طرح غربالگری سرطان دو هزار نفر نیاز به درمان داشته باشند که برای خدمات‌رسانی رایگان به مرکز جامع سرطان برکت معرفی می‌شوند.
امیرحسین مدنی مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با اشاره به آغاز طرح غربالگری سرطان در مناطق کم‌برخوردار کشور با همکاری ۱۴ هزار مجموعه‌های مردمی تخصصی اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود در مدت‌زمان یک‌سال از اجرای طرح غربالگری سرطان دو هزار نفر نیاز به درمان داشته باشند که برای خدمات‌رسانی رایگان به مرکز جامع سرطان برکت که سال گذشته توسط رئیس‌جمهور شهید و فقید کشور افتتاح شد، معرفی می‌شوند.
وی با بیان اینکه این بنیاد تاکنون ۲۰ بیمارستان با مشارکت دولت و وزارت بهداشت احداث کرده است، اضافه کرد: تعداد ۱۸ بیمارستان تحویل داده شده و ساخت ۲ بیمارستان از جمله بیمارستان  ۴۰۰ تختخوابی حضرت زهرا(س) دزفول نیز در حال اتمام است.
مدیرعامل بنیاد برکت به خدمات‌رسانی بیمارستان سیار در استان‌ها اشاره کرد و افزود: این بیمارستان تاکنون در سه استان کشور خدمت‌رسانی کرده است و تا پایان سال نیز در سه استان کشور خدمات موردنیاز هم‌وطنان در حوزه سلامت را پاسخگو خواهد بود.
مدنی با بیان اینکه بنیاد برکت در حال حاضر با  ۳۰۰ گروه جهادی همکاری می‌کند، ادامه داد: با همکاری خیریه‌ها در حوزه شنوایی‌سنجی که شامل کاشت رایگان حلزون گوش، تأمین قطعات پس از کاشت و پیشگیری از مشکل ژنتیکی ورود کردیم و اجازه نمی‌دهیم هیچ کودکی از شنیدن محروم باشد.
  • نویسنده :
  • منبع :