۱۹ دی آنلاین: رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران بر توجه ویژه به گسترش و استانداردسازی مراکز بهداشت و درمان قم تأکید کرد و گفت: قم با همکاری دولت و خیرین، به جایگاه درمانی برجسته‌تری دست خواهد یافت.
دکتر سید رضا رئیس کرمی در نشست ماهانه جمعیت قمی‌های مقیم تهران که در مسجد حضرت حمزه سیدالشهدا(ع) در تهران برگزار شد، بر ضرورت یکپارچگی مدیریتی در حوزه بهداشت و درمان تأکید کرد و گفت: عدم یکپارچگی مدیریتی در اغلب شهرهای ایران یکی از معضلات حوزه سلامت و درمان است. امیدوارم با عنایت مقامات عالی دولت و وزارت بهداشت، شاهد ایجاد یکپارچگی و رفع مشکلات ساختاری، زیرساختی، نیروی انسانی و دیگر مشکلات در این حوزه باشیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به جایگاه ویژه استان قم در کشور و جهان، به‌ویژه به حضور زائران، دانشجویان و طلاب از سراسر جهان در این شهر، از اهمیت توجه ویژه به گسترش و استانداردسازی مراکز بهداشت و درمان قم سخن گفت و افزود: اغلب مراکز درمانی قم وقفی و خیرساز هستند و اگر در کنار حمایت‌های دولت، همچنان شاهد حضور فعال‌تر خیرین باشیم، می‌توان امیدوار بود که در چهار سال آینده، جایگاه قم از نظر درمانی از دو رقمی به تک رقمی کاهش یابد و به سطح مطلوب نزدیک شود.

وی همچنین گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیش از ۱۴ هزار دانشجو و استاد، یکی از قدیمی‌ترین دانشگاه‌های کشور است و آمادگی دارد در زمینه تجهیز آزمایشگاه‌های مراکز درمانی قم به پیشرفته‌ترین تجهیزات و تأمین نیروی انسانی مجرب در رشته‌های مختلف، همکاری کند.

رئیس کرمی در ادامه تصریح کرد: من با مشکلات بهداشت و درمان قم کاملاً آشنا هستم و تلاش خواهم کرد که در دولت چهاردهم، با همکاری مدیران استانی و خیرین، دغدغه‌های مردم در این حوزه کاهش چشمگیری یابد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در پایان با اشاره به موقعیت مذهبی قم گفت: اگر بتوانیم چالش‌های موجود در مراکز درمانی قم را در زمینه نیروی انسانی، امکانات آزمایشگاهی، تجهیزات پزشکی مدرن و ساختمان‌های نوساز حل کنیم، این شهر می‌تواند پذیرای گردشگران سلامت باشد و توریسم درمانی قطعا تأثیر قابل توجهی در اقتصاد مردم و استان خواهد داشت.

کمبود زیرساخت‌ها و نیروی انسانی متخصص در بخش بهداشت و درمان قم

دکتر اصغر عبداللهی، عضو هیات مدیره جمعیت قمی‌های مقیم تهران نیز در این جلسه از وضعیت بهداشت و درمان قم انتقاد کرد و گفت: وضعیت زیرساخت‌ها، تجهیزات پزشکی، نیروی انسانی متخصص، سرانه تخت بیمارستانی و منابع مالی قم بسیار پایین‌تر از استانداردهای درمانی ملی است. این وضعیت به‌هیچ‌وجه شایسته جایگاه قم به عنوان ام‌القری جهان اسلام نیست.

وی افزود: جایگاه قم در حوزه درمان در میان استان‌های کشور، در ردیف ۲۷ است. جمعیت قمی‌های مقیم تهران با تمام توان فکری و انسانی خود در خدمت مسئولان کشور است تا با هم‌افزایی و همکاری، موانع و مشکلات قم را برطرف کرده و این شهر را به جایگاه واقعی‌اش ارتقا دهیم.

عبداللهی همچنین به برنامه‌ریزی جمعیت قمی‌های مقیم تهران برای حل مشکلات استان اشاره کرد و گفت: ما برای اغلب مسائل و مشکلات قم برنامه تدوین کرده‌ایم و به‌تدریج با برگزاری نشست‌هایی با مسئولین، این مسائل را پیگیری خواهیم کرد.

وی در پایان از حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست جمعیت قمی‌های مقیم تهران قدردانی کرد و از وی خواست که در تقویت بخش بهداشت و درمان قم با هماهنگی متولیان امر اقدامات لازم را انجام دهد.
  • نویسنده :
  • منبع :