مدتی است در فضای مجازی و برخی محافل و تریبون های مختلف، افراد و اشخاصی پیرامون چگونگی و علت شهادت آیت الله سید ابراهیم رئیسی، ادعاهایی مطرح می کنند که با حقیقت فاصله دارد و به نظر می رسد ناشی از ناآگاهی و بی اطلاعی یا با اغراض خاص عنوان می شود.
این در حالی است که به استناد ۳ گزارش رسمی ستاد کل نیروهای مسلح - به عنوان مرجع رسمی و قانونی رسیدگی به این سانحه - که حاصل صدها نفر ساعت کار کارشناسی دقیق و تحقیقات فنی و میدانی در سطح ملی و محلی بوده، علت بروز سانحه برای بالگرد حامل آیت الله رئیسی و همراهان ایشان که به شهادت آنها منجر شد، صرفاً «شرایط پیچیده جوی وجغرافیایی منطقه» بوده که در گزارش نهایی این ستاد تصریح شده است و هیچ یک از گمانه زنی ها از جمله: نقص فنی، خرابکاری، ترور، انفجار، جنگ الکترونیک و مانند اینها به اثبات نرسید.
بنابراین از اصحاب رسانه، اشخاص حقیقی و حقوقی و نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی درخواست می شود، ضمن خودداری از اظهارنظرهای غیرکارشناسی، احساسی و غیرمسئولانه که نتیجه ای جز تشویش اذهان عمومی و بسترسازی برای سوء استفاده دشمنان ندارد، از هرگونه شبهه افکنی در این خصوص جداً خودداری نمایند.
انتظار می رود دستگاه محترم قضایی، به عنوان مدعی العموم برای پیشگیری از ایجاد هرگونه شائبه در اذهان و افکار عمومی با برهم زنندگان امنیت روانی جامعه برخورد حقوقی و قانونی بعمل آورد.
بر اساس این گزارش؛ آیت الله رئیسی خادمالرضا (ع) هشتمین رییس جمهوری اسلامی ایران عصر یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد «قیز قلعهسی» به سمت شهر تبریز، در منطقه ورزقان استان آذربایجان شرقی دچار سانحه هوایی سقوط بالگرد شد و با همراهانش به مقام رفیع شهادت نائل آمد.
پیش از این کامران غضنفری، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی طی سخنانی مدعی شده بود که «سید ابراهیم رئیسی در همکاری میان آمریکا، اسرائیل و جمهوری آذربایجان به شهادت رسیده است اما مصلحت نمیدانند این خبر را اعلام کنند».
حمید رسایی دیگر نماینده تهران نیز در مطلبی ادعا کرد: اتفاقی که برای رئیس جمهور این کشور [ابراهیم رئیسی] افتاد با یک علامت سوال مواجه است؛ هیچکس نتوانسته این علامت سوال را تا الان پاک کند.
وی افزود: باید یک مانعی در داخل ایران ایجاد می شد تا آن اتفاقات منطقه بتواند یکی یکی پیش روی کند. آن اتفاق داخل حذف یک رئیس جمهور مکتبی و انقلابی بود. مانع چه بود؟ دو مانع متصور است؛ مانع اول مسئولین مردد مسئولینی که باورشان این نیست که ما می توانیم و دومین مانع افکار عمومی تحمل ندارد.
- نویسنده :
- منبع :