۱۹ دی آنلاین: مسئول مرکز رسانه اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم از برگزاری محفل قرآنی امام زمانی ها در مسجد مقدس جمکران خبر داد.
حجت‌الاسلام محمدجواد امینی عصر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران مطرح کرد: برنامه قرآنی محفل که جای خود را در میان مخاطبان باز کرده، در مناسبت‌های مختلف میهمان دوستداران خود در شهرها می‌شود.

مسئول رسانه اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم گفت: کارشناسان این برنامه که اساتید به‌نام و مطرح قرآنی کشور هستند، پنجشنبه ۲۵ بهمن‌ماه همزمان با شب نیمه شعبان، از ساعت ۲۰ در صحن اصلی مسجد مقدس جمکران به میان هواخواهان امام‌زمان(عج) و دوست‌داران قرآن کریم می‌آیند.

وی با بیان اینکه حامد سلطانی اجرای این برنامه را به عهده دارد، افزود: حجت الاسلام غلامرضا قاسمیان، حامد شاکرنژاد، احمد ابوالقاسمی  و حسنین الحلو در محفل قرآنی امام زمانی‌ها حضور خواهند داشت.

مسئول مرکز اصحاب هنر و رسانه آوینه تصریح کرد: مدیحه‌سرایی مداحان اهل بیت(ع)، اجرای سرود‌های مذهبی، شعرخوانی شاعران آئینی نیز از دیگر برنامه‌های این مراسم است.

وی ابراز کرد: برنامه محفل حرف‌هایی نو در باب معجزه پیامبر اسلام(ص) و قرآن کریم دارد که برای مخاطب عام در هر طبقه اجتماعی و سنین مختلف دوست‌ داشتنی‌ است.

امینی تاکید کرد: علاقمندان برای شرکت در این برنامه، شعار #تا_انقلاب_مهدی را به سامانه پیامکی ۳۰۰۰۱۵۸۸ ارسال کنند و در قرعه‌کشی و اهدای جوایز این برنامه شرکت کنند.
  • نویسنده :
  • منبع :