19 دی آنلاین:‌ پورتال «قم زائر» و نرم‌افزار کاربردی «زائر» با حضور استاندار قم و فرمانده سپاه علی بن ابیطالب(ع) قم، به‌طور هم‌زمان رونمایی شد.
اکبر بهنام جو استاندار قم در این جلسه ضمن تشکر از دست‌اندرکاران و کلیه بخش‌ها و دستگاه‌هایی که در راه‌اندازی این برنامه‌ها برای خدمات بهتر به مردم و زائران تلاش کرده‌اند، بر اولویت اسکان و ایجاد رفاه و آسایش مسافران تأکید کرد.
به گزارش روابط عمومی استانداری قم، وی با اشاره به لزوم بهره‌گیری از تمامی امکانات و ظرفیت‌های استان، بر برگزاری جلسه‌ای برای رفع مسائل و مشکلات و ایجاد هماهنگی بیشتر در این زمینه تأکید کرد.
استاندار قم همچنین استفاده از چنین نرم‌افزارهایی را در ایام خاص، به‌ویژه نیمه‌شعبان که حجم زیادی از مسافران وارد قم می‌شوند، سودمند دانست.
در این جلسه، سردار موحد، فرمانده سپاه علی بن ابیطالب(ع)، با اشاره به برنامه‌ریزی‌های سپاه برای ارائه خدمات بهتر به مردم، گفت: تمام تلاش ما بر ایجاد رفاه، امنیت و سلامت مسافران در ایام مختلف استان متمرکز است.
این نرم‌افزارها با هدف ایجاد بستر مناسب برای ارائه خدمات اسکان، پذیرایی و میزبانی بهتر زائران در ایام نیمه‌شعبان و سایر مناسبت‌های مذهبی و ملی برای مسافران و زائران قم طراحی شده است.

  • نویسنده :
  • منبع :