19 دی آنلاین: تاثیر معدل در کنکور موضوعی بود که در جلسه اخیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برای آن تصمیمات جدیدی مبنی بر تأثیر قطعی سوابق تحصیلی پایه‌های تحصیلی یازدهم و دوازدهم تا ۶۰ درصد مجدداً مطرح و مورد تأیید اعضا قرار گرفت اما مقرر شد جزئیات آن همچون میزان تأثیر دروس عمومی و تخصصی در کنکور و ... در شورای عالی آموزش و پرورش بررسی شود که جلسه مذکور فردا (۲۹ بهمن) برگزار خواهد شد.
با توجه به تماس‌های مکرر دانش‌آموزان و داوطلبان کنکور در خصوص جزئیات مصوبه تاثیر معدل در کنکور و اینکه آیا این مصوبه عطف به ماسبق می‌شود یا خیر؟ زمان اجرا از چه سالی خواهد بود؟ و ... این موضوع از شورای عالی آموزش و پرورش پیگیری شد که این شورا اعلام کرد هزار و پنجاه و دومین جلسه با حضور وزیرآموزش و پرورش، دبیرکل شورای عالی و سایر اعضا فردا برگزار و در آن ارائه نظرات و دیدگاه‌های اعضای شورای ‌عالی در مورد مسائل مختلف آموزش و پرورش صورت می‌گیرد. قرار است در این جلسه بررسی و تصویب جزئیات تاثیر معدل و سوابق تحصیلی در سنجش و پذیرش داوطلبان ورود به دانشگاه‌ها مشخص شود که اخبار خوبی به اطلاع داوطلبان می‌رسد.
همچنین خبرگزاری ایسنا برای دریافت پاسخ سراغ محسن زارعی رییس مرکز ارزشیابی و تضمن کیفیت نظام آموزش و پرورش رفت که وی نیز به این جمله بسنده کرد که «هنوز تصمیمی دراین باره گرفته نشده است. تصمیم دراین خصوص به شورای عالی آموزش و پرورش و شورای سنجش و پذیرش سپرده شده، موضوع در شورای عالی آموزش و پرورش مطرح و شورای سنجش و پذیرش آن را مصوب و ابلاغ خواهد کرد لذا تا زمان اعلام نتیجه نهایی داوطلبان کنکور صبر کنند».
بر اساس این گزارش، در جلسه ۹۱۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی تأثیر قطعی سوابق تحصیلی پایه‌های تحصیلی یازدهم و دوازدهم تا ۶۰ درصد مجدداً مطرح و مورد تأیید اعضا قرار گرفت؛ البته برخی جزئیات این مصوبه، مانند وضعیت داوطلبانی که قبل از سال ۱۴۰۳ فارغ‌التحصیل شده‌اند، اعتبار یک یا دوساله کنکور و میزان تأثیر دروس عمومی و تخصصی، به شورای عالی آموزش و پرورش واگذار شده است لذا دیگر در صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی این جزییات مورد بررسی قرار نخواهد گرفت.

  • نویسنده :
  • منبع :