19 دی آنلاین: یک عضو سابق نیروی دریایی آمریکا به دلیل تلاش برای حمله به یک مرکز آموزشی نظامی با هدفی که گرفتن انتقام ترور سردار قاسم سلیمانی عنوان شده است، مجرم شناخته شد.
«ژوانیو هری پانگ» ۳۸ ساله، ملوان سابق نیروی دریایی آمریکا و ساکن ایالت ایلینوی، به اتهام توطئه برای حمله به یک مرکز آموزشی اصلی نیروی دریایی ایالات متحده با هدف آسیب رساندن به دفاع ملی، گناهکار شناخته شد. این حکم در پنجم نوامبر در دادگاه فدرال در شیکاگو صادر شد، اما تاکنون به صورت مهر و موم باقی مانده بود.
بنابر ادعای پایگاه خبری «مری‌تایم اگزِکیوتیو» (Maritime Executive)، پانگ در اواسط سال ۲۰۲۱، شروع به برقراری ارتباط با فردی ناشناس در کلمبیا در مورد طرحی برای انجام یک حمله در ایالات متحده کرد. انگیزه این حمله انتقام ترور و شهادت سردار «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران ایران بود که در سال ۲۰۲۰ توسط نیروهای آمریکایی هنگام حضورش در عراق به شهادت رسید.
به گفته وزارت دادگستری آمریکا، ماموران مخفی که به‌عنوان وابستگان نیروی قدس ظاهر می شدند در پاییز ۲۰۲۲ با پانگ در شیکاگو و در اطراف ایستگاه دریایی «گریت لِیکس» ملاقات کردند. او اعتراف کرد که عکس‌ها و فیلم‌هایی از مکان‌های کلیدی داخل پایگاه و همچنین 2 لباس نظامی و یک تلفن همراه برای آزمایش یک چاشنی انفجاری به آنها داده است.
دادگاه هنوز مجازات پانگ را تعیین نکرده است اما او ممکن است به حبس تا ۲۰ سال محکوم شود.

  • نویسنده :
  • منبع :