19 دی آنلاین: وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: برنامه هسته‌ای ایران را نمی‌توان با حمله نظامی نابود کرد، این فناوری است که ما به آن دست یافته‌ایم و فناوری در ذهن و مغز را نمی‌توان بمباران کرد.
سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه در حاشیه اجلاس وزرای خارجه کشور‌های عضو سازمان همکاری اسلامی در جده در گفت‌و‌گو با خبرگزاری فرانسه گفت: تا زمانی که دولت ترامپ فشار حداکثری خود را اعمال کند، ایران مذاکرات با ایالات متحده در مورد برنامه هسته‌ای خود را از سر نخواهد گرفت.
وی افزود: برنامه هسته‌ای ایران را نمی‌توان با حمله نظامی نابود کرد، این فناوری است که ما به آن دست یافته‌ایم و فناوری در ذهن و مغز را نمی‌توان بمباران کرد.
عراقچی همچنین خاطرنشان کرد: عجله‌ای برای برقراری روابط با دولت جدید سوریه وجود ندارد.
این دیپلمات عالی رتبه جمهوری اسلامی ایران همچنین در بخشی دیگر از صحبت‌های خود در این مصاحبه تصریح کرد: اگر اسرائیل به ایران حمله کند منجر به درگیری‌های گسترده‌تری در خاورمیانه خواهد شد.

  • نویسنده :
  • منبع :