19 دی آنلاین: نماینده روسیه در آژانس اتمی گفت که قرار است امروز در محل نمایندگی ایران در وین نشست سه‌جانبه با حضور او، کاظم غریب‌آبادی و نماینده چین در ادامه نشست اخیر پکن برگزار شود.
«نشست پکن موفق و مفید بود و رایزنی‌ها در اینجا ادامه دارد»، این اظهارات را نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین اتریش میخائیل اولیانوف امروز در کنفرانسی خبری بیان کرد. 
اولیانوف که شنبه از گفت‌وگو با مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران خبر داده بود، امروز هم گفت که بعد از دیدار معاون وزیر خارجه ایران کاظم غریب‌آبادی با مدیرکل آژانس، قرار است در محل نمایندگی ایران در آژانس دیداری سه‌جانبه با حضور همتای چینی‌اش برگزار شود.
این دیپلمات ارشد روسیه با تاکید بر این که این روند بر مبنایی سازمان‌یافته قرار دارد که موضوعی با اهمیت است، توضیح داد که «روسیه، چین و ایران مواضع خود را از نزدیک هماهنگ می‌کنند و این دقیقاً همان جنبه‌ای است که در پکن بر آن تأکید شد».
وی افزود در نتیجه نشست پکن، «بیانیه‌ای مشترک صادر شد که نکات بسیار مناسب و مرتبطی را به‌ویژه در خصوص لزوم حل‌وفصل مسائل از طریق راه‌های سیاسی و دیپلماتیک شامل می‌شد».
اولیانوف در اظهاراتش به روند منفی که غرب نسبت به برنامه هسته‌ای ایران در عرصه بین‌المللی ایجاد کرده و «ایده تصویب قطعنامه‌ای که ایران را به عدم پایبندی به توافقات پادمانی متهم می‌کند» هم اشاره کرد و درباره غیرسازنده بودن آن هشدار داد.
او گفت «تا زمانی که ایالات متحده تمایل خود را برای مذاکره ابراز نکند، مسیری سازنده شکل نخواهد گرفت». 
نماینده روسیه در آژانس اتمی گفت که «در صورت آغاز مذاکرات، فکر می‌کنم نشست‌های کاری در قالب سه‌جانبه (شامل ایران، روسیه و چین) حتی مؤثرتر و بسیار مفید خوهد بود». 
  • نویسنده :
  • منبع :