جعفر قادری، نماینده مجلس یازدهم درباره حواشی به وجود آمده درباره خودرویی که مجلس در اختیار نمایندگان قرار داده است و اینکه آیا نمیشد در این موقعیت کشور راه کم هزینهتری را انتخاب کند، گفت: اگر مجلس مانند مابقی ادارات خودش خودرو را تامین میکرد و در اختیار نمایندگان قرار میداد و یا خودروهایی را اجاره میکرد و با راننده به وکلای ملت میداد، شاید این تبعات ایجاد نمیشد منتها بقیه روشها پرهزینه است؛ به طور مثال اگر بخواهد از بخشهای غیردولتی خودرو با راننده بگیرد، فکر نمیکنم رانندهای حاضر باشد کمتر از ۱۵ میلیون تومان در ماه دستمزد بگیرد که در مجموع حدود ۴۸ ماه عمر نمایندگی یک فرد حدود هفتصد و بیست میلیون تومان برای مجلس خرج بر میدارد.
نماینده شیراز ادامه داد: مجلس و هیأت رئیسه مجلس شاید کم هزینهترین راه را انتخاب کردهاند، اما متاسفانه کم هزینهترین راه، کم مسئلهترین راه نیست؛ اگر به خاطر داشته باشید در ادوار دیگر هم مجلس خودرو در اختیار نماینده قرار میداد و آخر دوره به قیمت کارشناسی روز به خودشان میفروخت.
وی با بیان اینکه یکسری روشها در دورههای مختلف انجام شده است و مسئلهای به وجود نیاورده است، اظهار داشت: حواشی که این دوره برای خودروی نمایندگان رخ داد، متاثر از تغییر قیمتی است که در جامعه وجود دارد و همین امر هم مشکلاتی را به وجود آورده است.
این نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: البته طبیعی است این دوره به دلیل آنکه در آستانه انتخابات ریاستجمهوری قرار داریم، مجلس سیبل شود.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا مجلس نمیتوانست خودروی ارزانتر برای نمایندگان در نظر بگیرد، گفت: زمانی که مجلس در اوایل شروع کارش با ایرانخودرو قرارداد بست، قیمت این خودرو (دناپلاس) آن چنان بالا نبود و یک دفعه تفاوت قیمتها زیاد شد، آن زمان هم قرار بود هزینه را خود فرد پرداخت کند.
قادری در پاسخ به سوالی درباره اینکه نمایندگان در این دوره با یکسری شعارها و حرفها وارد مجلس شدهاند اما امروز جامعه چیزی دیگری مشاهده میکند؛ میتوان امید داشت که در این دوره پارلمان واقعا پیگیر مطالبات مردم است، گفت: افرادی که این دوره وارد مجلس شدهند، افراد سالمی هستند، نسبت به دورههای گذشته کم حاشیهترند منتها باید یک مقدار در اظهار نظرات و موضعگیریها پختهتر عمل کنند و اولویتها را مدنظر داشته باشند تا بتوانند بخشی از مطالبات مردم را پاسخ دهند.
وی درباره اینکه اخباری حاکی از آن است که داروهایی برای مبارزه با کرونا وارد کشور شده است اما فقط مسئولان با آن مورد معالجه قرار گرفتهاند، عنوان کرد: تا امروز هیچ دارویی در ارتباط با کرونا در کشور وارد نشده است که به بخشی از گروهها تعلق گیرد.
نماینده شیراز در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: برخی از گروهها و جریانها دنبال فضاسازی و تخریب هستند که سعی میکنند از مواردی که وجود ندارد، موردی را به وجود بیاورند از کاهها کوه بسازند و مشکلاتی را به وجود بیاورند بنابراین من فکر می کنم دارویی که وجود خارجی ندارد را اینها میخواهند دستاویز قرار دهند!
- نویسنده :
- منبع : ایلنا