19 دی آنلاین: گفت‌وگوهای غیر مستقیم ایران و آمریکا در مسقط دقایقی پیش پایان یافت.
این مذاکرات از ساعت ۱۵:۲۰ دقیقه بعد از ظهر امروز (شنبه) به وقت عمان به ریاست «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه و «استیو ویتکاف»مذاکره کننده ارشد آمریکایی آغاز شده بود.
یک عضو تیم مذاکره کننده ایرانی به ایسنا اعلام کرد که روند مذاکرات انجام شده در مجموع خوب بوده است.
در این‌ گفت‌وگوها که با وساطت عمان انجام شد، «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و «استیو ویتکاف» نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور خاورمیانه، در فضایی سازنده و مبتنی بر احترام متقابل مواضع دولت‌های متبوع خود راجع به موضوعات مرتبط با برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران و رفع تحریم‌های غیرقانونی علیه ایران را از طریق وزیر امور خارجه عمان تبادل کردند.
طرفین در پایان این گفت‌وگوها موافقت کردند که این گفت‌وگوها در هفته آینده ادامه یابد.
شایان ذکر است پس از پایان بیش از دو ساعت و نیم مذاکرات غیر مستقیم، روسای هیئت‌های نمایندگی ایران و آمریکا در هنگام ترک محل گفت‌وگوها با حضور وزیر امور خارجه عمان دقایقی گفت‌وگو کردند. 

روایت طباطبائی از حاشیه‌های گفت‌وگوهای هیئت‌های ایرانی و امریکا در عمان 

عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت از گفت‌وگوی روسای هیئت‌های ایرانی و امریکایی برای چند دقیقه در حضور طرف عمانی خبر داد. 

شهاب طباطبایی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: 

«خلاصه چندخطی نخستین دور از گفتگوهای سازنده و غیرمستقیم ایران و آمریکا: 

فضای گفتگوها سازنده، مبتنی بر احترام متقابل بوده.

درباره رفع تحریم‌ها و موضوع هسته‌ای گفتگو شد. 

طرفین توافق کردند گفتگوها در هفته آینده ادامه یابد. 

در پایان مذاکرات، روسای هیات‌های ایرانی و امریکایی برای چند دقیقه در حضور طرف عمانی با یکدیگر گفتگو کردند

  • نویسنده :
  • منبع :