19 دی آنلاین: رئیس جمهور روسیه دستور اعزام فوری تیم‌های امدادی متخصص برای مهار آتش در بندر «شهید رجایی» را صادر کرد.

به گزارش اسپوتنیک، سفارت روسیه در تهران امروز -یکشنبه- اعلام کرد که فدراسیون روسیه چندین هواپیمای وزارت اورژانس این کشور مجهز به تیم‌های متخصص را برای کمک به خاموش کردن آتش‌ در بندر شهید رجایی در شهر بندرعباسبه ایران اعزام خواهد کرد.

هیئت دیپلماتیک روسیه در کانال تلگرام خود اعلام کرد: «ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در پاسخ به درخواست شرکای ایرانی‌ دستور داده است که فوا چندین هواپیمای وزارتاورژانس کشور را که مجهز به متخصصان باتجربه هستند، برای کمک به خاموش کردن آتش‌سوزی در بندر شهید رجایی به ایران اعزام کند».

پوتین پیش از این پیام همدردی خود با رهبر انقلاب، رئیس جمهور و ملت ایران را ارسال کرده بود.

پوتین در پیامی که در تارنمای کرملین منتشر شده است، ضمن ابراز همدردی و تسلیت به حضرت آیت الله سید علی خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب و دکتر مسعود پزشکیان، رئیس جمهوری ایران و ملت، تصریح کرد که مسکو آماده است تا برای رفع عواقب و مشکلاتی که در پی این حادثه به وجود آمده است، اقدامات و کمک های لازم را انجام دهد.

در متن این پیام آمده است: «مراتب تسلیت صمیمانه ما را برای جانباختگان و ویرانی‌های گسترده ناشی از انفجار در بندر شهید رجایی بپذیرید و همچنین لطفاً مراتب همدردی و حمایت های ما را به خانواده های جانباختگان این حادثه برسانید. آرزوی شفای عاجل برای همه مجروحان داریم 

همچنین رئیس دومای دولتی (مجلس سفلی) روسیه با ارسال پیامی به رئیس مجلس شورای اسلامی، مراتب تسلیت خود را به خاطر جان باختن افراد در حادثه انفجار بندر شهید رجایی ایران اعلام کرد.                       


  • نویسنده :
  • منبع :