19 دی آنلاین: وزیر نفت در پاسخ به پرسشی درباره توئیت اخیر بابک زنجانی درباره بازپس‌گیری اموالش از شرکت ملی نفت تصریح کرد: درباره این توییت باید از خود او سوال پرسید. او حتما به موضوع مشرف است، اما به‌طور مسلم، نظر و حکم دستگاه قضایی فصل‌الخطاب ماست و باید به آن تمکین کنیم.
محسن پاک‌نژاد در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در پاسخ به پرسشی درباره افزایش قیمت بنزین، تصریح کرد: فعلأ برنامه‌ای در این زمینه وجود ندارد.
وی افزود: ما مصوبه‌ای درباره واردات بزنین ویژه یا سوپر داشتیم که میزان واردات و قیمت تمام‌شده آن مبنای قیمت‌گذاری خواهد شد. این موضوع به هیئت مقررات‌زدایی هیئت نظارت وزارت اقتصاد رفته و در حال طی مراحل نهایی در زمینه درخواست واردات و بارگذاری توزیع‌کننده‌هاست تا به مرحله عمل برسد.
وزیر نفت همچنین با اشاره به برگزاری بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران، اظهار کرد: این موضوع نشان داد ما عملا با پدیده‌ای به نام محدودیت تحریم به‌حدی که بخواهد صنعت را گرفتار کند، مواجه نیستیم و می‌توان با اتکا به توانمندی‌های داخلی نیازهای صنعت نفت را برطرف کرد. فشار حداکثری شعاری است که سال‌ها می‌دهند و سیاست و تجربه شکست‌خورده‌ای است. فعالان این صنعت، مسائل و مشکلات را بررسی می‌کنند که منتهی به تفاهم‌نامه‌ها و قرادهایی می‌شود.
پاک‌نژاد با اشاره به برگزاری کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه، یادآور شد: این نشست‌ها مجموعه‌ای از نشست‌های کارشناسی بود که چند روز طول کشید و در نهایت به اتفاق وزیر انرژی روسیه سند نهایی امضاء شد. در این سند، بخش‌های مختلفی مد نظر قرار گرفته که زمینه‌سازی بسیار مناسبی برای همکاری‌های ما با شرکت‌های روسی و استفاده از توانمندی‌ها و قابلیت‌های دو طرف در حوزه نفت و گاز و همچنین راه مالی، بانکی، تجاری و سایر زمینه‌ها در آن وجود دارد.
وی در پاسخ به پرسشی درباره توئیت اخیر بابک زنجانی درباره بازپس‌گیری اموالش از شرکت ملی نفت تصریح کرد: درباره این توییت باید از خود او سوال پرسید. او حتما به موضوع مشرف است،  اما به‌طور مسلم، نظر و حکم دستگاه قضایی فصل‌الخطاب ماست و باید به آن تمکین کنیم.
  • نویسنده :
  • منبع :