19 دی آنلاین: پس از انتشار خبر پیدا شدن جسد الهه حسین‌نژاد، گمانه‌زنی‌های بسیار در فضای رسانه منتشر شد؛ در این میان برخی رسانه‌ها به‌نقل از یک سایت اخبار مربوط به حوادث مدعی تجاوز به او شدند.
با کشف پیکر مرحومه الهه حسین‌نژاد در بیابان‌های اطراف تهران و اعلام رسمی مقام قضایی و پلیس مبنی بر قصد سرقت متهم از مرحومه، جریان‌های خبری وابسته به معاندین در یک شایعه گسترده خبری به نقل از سازمان پزشکی قانونی کشور مدعی تجاوز به مرحومه شدند که انتشار چنین ادعایی از سوی سازمان پزشکی قانونی کشور تکذیب می‌شود.                
مرکز رسانه قوه قضائیه با انتشار خبر دستگیری متهم قتل مرحومه الهه حسین‌نژاد و کشف پیکر وی در بیابان‌های اطراف تهران، مقام قضایی و پلیس آگاهی در خبری رسمی و پس از تحقیقات اولیه از متهم پرونده، علت اقدام به کشتن مرحومه از سوی متهم را سرقت گوشی تلفن همراه مرحومه اعلام کردند.
با وجود انجام تحقیقات اولیه و اعتراف صریح متهم مبنی بر قصد سرقت از مرحومه، برخی جریان‌های خبری معاند با انتشار گسترده خبر تجاوز به قربانی پرونده سعی بر انحراف افکار عمومی دارند.
در ادعای کذب منتشر شده از سوی جریان‌های رسانه‌ای معاند به نقل از سازمان پزشکی قانونی کشور عنوان شده وی مورد تجاوز قرار گرفته و کشته شده است.
روابط عمومی سازمان پزشکی قانونی کشور ضمن رد ادعای صورت گرفته در این مورد می‌گوید: سازمان پزشکی قانونی کشور در مورد علت تامه فوت و یا جزییات نتایج معاینه و آزمایشات پیکر مرحومه الهه حسین‌نژاد اطلاعیه‌ای صادر نکرده است. معاینات تخصصی در حال انجام است و تا زمان قطعیت یافتن نتیجه معاینات و آزمایشات لازم، هیچ اظهار نظری در این خصوص مورد تایید نیست.
روابط عمومی سازمان پزشکی قانونی کشور در ادامه آورده است: بیان ادعای تجاوز به مرحومه از سوی این سازمان غیرواقعی است و نتیجه بررسی‌های تخصصی پس از انجام تمامی اقدامات علمی لازم به مقام قضایی اعلام خواهد شد.
  • نویسنده :
  • منبع :