19 دی آنلاین: رییس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی گفت‌: مشکل ناترازی و کمبودکاغذ حل شده است.
علی لطیفی درباره قطع برق و کندی چاپ کتاب‌های درسی گفت:در شرکت‌های چاپ کتاب با استفاده از ژنراتور‌های برق فرآیند چاپ به طور مستمر ادامه دارد و ان شاءالله کتاب‌های درسی در موعد مقرر (مهر ماه) در اختیار دانش‌آموزان قرار خواهد گرفت.
حجت الاسلام علی لطیفی افزود: لازم است اعلام کنم که در شرایط کنونی، دو عامل کلیدی در تسریع فرآیند چاپ و توزیع کتاب‌های درسی سال تحصیلی آینده اثرگذار هستند: نخست انجام تعهدات شرکت‌های تولیدکننده داخلی در تحویل به موقع کاغذ و دوم عدم قطعی برق و اجرای تدابیر لازم در این زمینه.
وی در خصوص اولین عامل یعنی تعهدات شرکت‌های تولید کننده داخلی بیان کرد: باید اعلام کنم که اولویت اول وزارت آموزش و پرورش خرید کاغذ از شرکت‎های داخلی بوده در همین راستا نیز با شرکت چوب و کاغذ مازندران قراردادی جهت تأمین کاغذ کتاب‌های درسی منعقد کرده است.
رییس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی گفت‌: با توجه به اینکه در سال گذشته ذخیره راهبردی کاغذ به دلیل عدم توانایی تولید داخل استفاده شده بود، در راستای مأموریت و وظایف سازمانی خود با مدیریت هوشمندانه، برای وارادت کاغذ و تأمین کسری و همچنین جبران ذخیره راهبردی پیگیری‌ها و اقدامات مقتضی را به عمل آوردیم.
لطیفی ادامه داد: در رابطه با قطعی برق نیز، تدابیر مناسبی اتخاذ شد. با توجه به پیش‌بینی‌هایی که شرکت‌های چاپ کتاب نسبت به ناترازی انرژی داشتند با استفاده از ژنراتور‌های برق فرآیند چاپ به طور مستمر ادامه دارد و ان شاءالله کتاب‌های درسی در موعد مقرر (مهر ماه) در اختیار دانش‌آموزان قرار خواهد گرفت.
  • نویسنده :
  • منبع :