۱۹ دی آنلاین: در پی عملیات «وعده صادق ۳» و حمله موشکی جمهوری اسلامی ایران به مراکز حساس رژیم صهیونیستی، انجمن‌های هنری استان قم با صدور بیانیه‌ای ضمن تمجید از این اقدام، حمایت کامل خود را از نیروهای نظامی و جبهه مقاومت اعلام کردند.

بیانیه انجمن‌های هنری استان قم بدین شرح است:

بسم الله القاصم الجبارین

فَاضْرِبُوا فَوْقَ الْأَعْنَاقِ وَاضْرِبُوا مِنْهُمْ كُلَّ بَنَانٍ

سپیده ندمیده بود که گستاخیِ دیرینه‌سالِ خصمِ صهیونی، بار دیگر رخ نمود؛ زهر کینه‌اش را در آشیانه‌ی مردانِ میدان ریخت، و دل‌هایی از نور را نشانه گرفت. اما آه از آن دم که صبر شیران به سر آید!

و اینک، در سطرهای زرین تاریخ، برگ تازه‌ای افزوده شد؛
پاسداران حرم و سربازان بی‌ادعای وطن، از سپاه و ارتشِ سرافراز جمهوری اسلامی، خشم مقدّس خویش را آذین دستان حق‌جوی خود ساختند، و در ضربتی کوبنده و برق‌آسا، تار و پودِ غرور پوشالیِ صهیونیسم را در هم نوردیدند.

وزارت جنگِ رژیم غاصب، در نخستین طلیعه‌ی پاسخ، به تلی از خاکستر بدل شد، و شهرهای تل‌آویو و اورشلیم – این دو نماد دروغین و پلشتِ سلطه – طعم آتش خشم ایران را چشیدند؛ تا بدانند که بازی با دم شیر، تاوانی دارد هولناک و سهمگین.

ما، انجمن‌های هنری استان قم، با سینه‌هایی مملو از شور و شکوه، و دل‌هایی آکنده از غرور ملی، بر دستان توانمند فرزندان رشید ایران بوسه می‌زنیم، و این عملیات ظفرمندانه را ستایش می‌کنیم.

در هنگامه‌ای که شمشیر عدل بر تاریکی فرود آمده، هنر ما نیز سکوت نخواهد کرد؛ که هر واژه‌اش تیری است در قلبِ تزویر، و هر تصویرش رعدی است در آسمان جهاد.

ما هنرمندان این دیار، با تمام وجود، در کنارِ مردان مقاومت ایستاده‌ایم؛ و چونان نای و دف، هم‌نوا با ضرب‌آهنگِ پیروزی، بانگ "لبیک یا خامنه‌ای" سر می‌دهیم.

این تازه آغاز راه است. و ما به جهانیان می‌گوییم:
اگر یک قطره از خونِ بی‌گناه ایرانی، زمین را خیس کند، طوفانی از خشم، سرزمین‌تان را خواهد بلعید.

والسلام علی من اتّبع الهدی

  • نویسنده :
  • منبع :