19 دی آنلاین: سخنگوی سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه در سایت غنی‌سازی فردو خسارت محدودی به برخی نواحی وارد شده، درباره تأسیسات نطنز هم گفت: بخش مهمی از تجهیزات و مواد را از قبل به بیرون منتقل کرده بودیم و صدمات گسترده‌ای نبوده و هیچ نگرانی درخصوص آلودگی وجود ندارد.
بهروز کمالوندی، سخنگوی سازمان انرژی اتمی در گفتگویی در پی حمله رژیم صهیونیستی به تأسیسات هسته‌ای ایران از جمله سایت غنی سازی فردو گفت: در سایت غنی‌سازی فردو خسارت محدودی به برخی نواحی وارد شده است.
وی درباره مجتمع غنی‌سازی نطنز هم عنوان کرد: ما امروز با چندین حمله در نطنز و فردو و اصفهان مواجه بودیم. بخشی که در نطنز صدمه دیده بیشتر بخش‌های روی سطحی است. چون عمده تأسیسات زیر زمین است و مقدار ناچیزی باز نشت در داخل داشتیم که به بیرون سرایت نکرده است. مردم خیالشان راحت باشد که مشکلی در آنجا نیست.
کمالوندی درباره سایت فردو هم گفت: در فردو در مناطقی که حمله شده خسارت آن چنانی نداریم و در اصفهان چند مورد حمله بوده که سوله‌هایی بوده که آتش گرفته است. چون از قبل پیش بینی می‌کردیم و بخش مهمی از تجهیزات و مواد را به بیرون منتقل کرده بودیم صدمات گسترده‌ای نبوده و به لحاظ آلودگی هیچ نگرانی در خصوص آلودگی وجود ندارد.
سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: در هیچ کدام از تاسیسات به حمدالله تلفات جانی نداشته‌ایم. به مردم شریف اطمینان می‌دهیم که موارد دیگری داشتیم که صنعت هسته‌ای صدمه دیده ولی به مراتب بهتر بازسازی کردیم و با توان و تکنولوژی و  امکانات و نیروی انسانی متخصص با انگیزه ان‌شاءالله اینها جبران خواهد شد.


  • نویسنده :
  • منبع :