19 دی آنلاین: جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با صدور بیانیه‌ای با اشاره به فعالیت‌های جنایتکارانه مزدوران و برخی وطن فروشان در همراهی با دشمن ددمنش آورده‌است که قوه قضاییه باید اشد مجازات را برای خائنان و مزدوران در نظر بگیرد.
در این بیانیه، آمده‌است: جنگ تحمیلی رژیم جنایتکار صهیونی علیه ایران اسلامی، باب جهاد را بر غیور مردان ایرانی گشود و دفاع مقدسی دیگر در پرتو زعامت ولایت مطلقه فقیه شکل گرفت، ملت رشید ایران در نظام هویتی امام و امت گوش به فرمان رهبری عزیز در میدان است و امروز، روز قیام غیرت و تدین ایرانی بر ظلم و کفر صهیونیسم و جبهه استکبار است.
بیانیه حاکیست: جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با گرامیداشت نام و یاد شهدای سرافراز حملات تروریستی رژیم خبیث صهیونیستی و ضمن تقدیر از فرزندان ملت در نیروهای مسلح که ضرباتی پشیمان کننده و سهمگین بر دشمن وارد کرده‌اند، اعلام می دارد راه شهدا و مسیر مقدس ایثار و فداکاری پر رهروست و پرچم پر افتخار ایران اسلامی هرگز از دست سرداران و سربازان و مردم ایران بر زمین نخواهد افتاد.
بیانیه ادامه یافته‌است: انتخاب سریع، مقتدرانه و هوشمندانه سردارانی متعهد و کارکشته در ساختار نظامی و امنیتی کشور و نمایش شکوه انسجام و پویایی نیروهای مسلح، همه حکایت از توانمندی و اقتدار الگوی حکومتی مبتنی بر ولایت فقیه است؛ رهبری معظم انقلاب در جایگاه فرماندهی کل قوا با تدبیر و بصیرت، میدان را برای مردم، تبیین و تشریح کردند و با بیانات حکیمانه و اقدام های مدبرانه به مدیریت این جنگ تحمیلی می‌پردازند.
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در این بیانیه آورده‌است: امروز انسجام و همبستگی ملی مردم ما و همچنین حمایت قاطع و همه‌جانبه ملت از نیروهای مسلح، همه برخاسته از اطمینان قلبی عمیق ملت به سخنان امام خامنه‌ای عزیز -مدظله العالی- و قدرت اعجاب برانگیز نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران است، لازم است مردم فهیم ایران همچنان این روحیه ایمانی قوی خود را حفظ کنند و با هوشیاری بر طراحی‌های پیچیده دشمنان در جنگ ترکیبی و چند لایه فایق آیند.
در بخش دیگری از این بیانیه آمده‌است: در روزهای اخیر فعالیت‌های جنایتکارانه مزدوران و برخی وطن فروشان در همراهی با دشمن ددمنش، فضای کشور را دچار تنش‌ها و چالش‌هایی کرد. از نهادهای انتظامی و امنیتی که با کمک‌های مردمی در حال مبارزه با مفسده انگیزان تروریست هستند و مسوولان اجرایی و دولت محترم که در صحنه خدمت به مردم و تدبیر امور کشور مجاهدت ‌می‌کنند، کمال تشکر و تقدیر را داریم و هم صدا با مردم از مسوولان دستگاه قضایی می‌خواهیم اشد مجازات را برای خائنان و مزدوران در نظر بگیرند.
بیانیه حاکیست:‌ از دستگاه دیپلماسی و سیاست خارجی نیز که در مجامع بین‌المللی قاطعانه از حقوق ملت ایران دفاع و ابعاد جنایت‌های رژیم کودک کش را افشاء می‌نماید و از رسانه ملی که با تلاش‌های شبانه روزی در اطلاع رسانی، تبیین، روشنگری و ایجاد روح حماسی در ملت فعالیت می‌کند و پس از حمله به صدا و سیما مقتدرانه و مومنانه فریاد شجاعت و غیرت مجاهدان جنگ رسانه‌ای را به گوش ملت رساند، کمال تشکر را داریم.
جامعه مدرسین در پایان ابراز امیدواری کرده‌است که جهان از شر ستمگری‌ها و گستاخی‌های این رژیم خون‌خوار خلاصی یابد، امت اسلامی و همه آزادیخواهان جهان با ملت ایران همراهند و قلب همه مستضعفان جهان از غرش موشک‌های ایرانی در شعف و سرور است. آینده از آن جبهه حق است و باطل را فرجامی جز نابودی نیست.
  • نویسنده :
  • منبع :