19 دی آنلاین: خیل عظیم مردم ولایت‌مدار قم امروز با برگزاری راهپیمایی بزرگ جمعه‌های خشم و نصر پیکر مطهر پنج شهید حملات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی را نیز به صورت باشکوه تشییع کردند.
امروز مردم قم با حضور گسترده و کم نظیر در نمازجمعه و پس از نماز در راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر، تجاوز رژیم ددمنش صهیونیستی علیه ایران اسلامی را محکوم و آمادگی خود را برای جانفشانی در راه اسلام و ایران اسلامی اعلام کردند.
بر اساس این‌گزارش، مردم همیشه در صحنه قم همچنین با حضور گسترده در تشییع شهدا، حماسه‌ای بزرگ خلق نمودند، به طوری‌که خیابان‌های اطراف مصلای و مسیر راهپیمایی مملو از جمعیت بود و به گفته فعالان رسانه‌ای راهپیمایی بی‌نظیری در این استان رقم خورد.
این گزارش حاکی است: مردم با شعارهای «الله اکبر خامنه ای رهبر»، «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسراییل»، «مرگ بر انگلیس»، «خونی که در رگ ماست هدیه به رهبر ماست»، «مرگ بر سازشگر» و «نه سازش نه تسلیم نبرد با اسراییل» انزجار خود را از جنایت‌های رژیم اشغالگر اعلام کردند.
همچنین در راهپیمایی جمعه‌های خشم که پیکرهای شهدا بر دوش مردم از مصلای قدس تا چهارراه شهدا تشییع شد، با پخش سرودهای حماسی و مداحی، راهپیمایان حمایت خود را از دلاورمردی‌های نیروهای مسلح کشور اعلام و بر ادامه این مسیر تا نابودی اسراییل غاصب تاکید کردند.
در این اجتماع بزرگ پیکرهای مطهر شهیدان طالبی، جمیل پور، آرزمندی و مرادی پس از تشییع باشکوه در گلزار علی ابن جعفر (ع)به خاک سپرده شدند.
همچنین پیکرمطهر شهید عمران بهرامی هم به زادگاهش فیروزآباد فارس منتقل شد و شهید اسماعیل شاکری هم ساعت ۱۶:۳۰ در مسجد مقدس جمکران تدفین شد.

 

  • نویسنده :
  • منبع :