19 دی آنلاین: رئیس جمهور آمریکا مدعی حمله هواپیماهای آمریکایی به سه سایت فردو، نطنز و اصفهان شد و اعلام کرد که هواپیماهای جنگی این کشور این سه نقطه را بمباران کرده‌اند.
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در پستی در شبکه اجتماعی تروث سوشیال از تکمیل آنچه که عملیات علیه سایتهای فردو، نطنز و اصفهان خوانده است خبر داد.
وی در ادامه پست خود مدعی شد، همه هواپیماهای ما اکنون خارجی از حریم هوایی ایران هستند.
ترامپ همچنین ادعا کرد که هواپیماهای آمریکایی یک محموله کامل بمب روی سایت فردو انداخته‌اند.
رئیس جمهور آمریکا همچنین ادعا کرد، هیچ ارتش دیگری در جهان نمی‌تواند این کار را انجام دهد.وی در پایان گفته، اکنون زمان صلح است!
پایگاه خبری آکسیوس به نقل از یک مقام اسرائیلی گزارش داد که دولت ترامپ پیش از حمله آمریکا به ایران، اسرائیل را مطلع کرده بود.
اکسیوس با بیان این مساله افزود، تصمیم ترامپ برای مداخله مستقیم در حمایت از اسرائیل در برچیدن برنامه هسته‌ای ایران، نشان‌دهنده تشدید تاریخی تنش‌ها در خاورمیانه است.
یک مقام آمریکایی در گفتگو با خبرگزاری رویترز گفته که بمب افکن های B-2 آمریکایی در حملات به سایت‌های هسته‌ای ایران استفاده شدند.
  • نویسنده :
  • منبع :