19 دی آنلاین: یک مقام ارشد ایرانی تائید کرد مواد هسته‌ای موجود در تاسیسات ایران پیش از حمله آمریکا به مکانی امن منتقل شده بود.
منبع ارشد ایرانی در گفت‌وگو با خبرگزاری رویترز خاطر نشان کرد که بخش اعظم اورانیوم با غنای بالا موجود در تاسیسات هسته‌ای ایران که هدف حمله وحشیانه آمریکا قرار گرفت، به یک مکان اعلام‌نشده منتقل شده است.
او تاکید کرد که انتقال این مواد پیش از حمله بامداد امروز (یک‌شنبه) آمریکا انجام شد.
این منبع آگاه همچنین گفت تعداد کارکنان حاضر در تاسیسات فردو به حداقل کاهش یافته است.

مردم بدون نگرانی به زندگی در اطراف تاسیسات هسته‌ای ادامه دهند 

رییس نظام ایمنی هسته‌ای کشور نیز تاکید کرد که مردم بدون نگرانی می‌توانند در اطراف سایت‌ها به زندگی خودشان ادامه دهند. 

«محمدرضا کاردان» معاون سازمان انرژی اتمی و رییس مرکز نظام ایمنی هسته‌ای کشور ضمن محکوم کردن حملات رژیم صهیونیستی و ایالات متحده به تاسیسات هسته‌ای اظهار کرد: بر اساس تمام قوانین و مقررات و نیز عرف بین‌المللی حمله به تاسیسات فعال هیچ کشوری نباید انجام شود.

وی تصریح کرد: در طول تاریخ شاهد هیچ حمله‌ای به تاسیسات هسته‌ای در جهان نبوده‌ایم و متاسفانه اقدامات روزهای اخیر رژیم صهیونیستی و نیز تهاجم دولت ایالات متحده در بامداد امروز به تاسیسات هسته‌ای کشورمان انجام داده‌اند برای نخستین‌بار در جهان رخ داده است. 

کاردان تاکید کرد: از قبل برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته بود و تمهیداتی برای حفظ ایمنی و وسلامتی مردم عزیز کشور اندیشده شده بود و با وجود اقدامات جنایتکارانه بامداد امروز در حمله به تاسیسات هسته‌ای؛ به دلیل تمهیدات اندیشده شده قبلی و اقدامات انجام شده؛ هیچ گونه آلودگی پرتوی و یا تشعشعات هسته‌ای در خارج از این سایت‌ها و تاسیسات مشاهده نشده است. 

رییس مرکز نظام ایمنی هسته‌ای کشور خاطرنشان کرد: مردم بدون هیچ‌گونه نگرانی می‌توانند در مناطق اطراف این سایت‌ها به زندگی عادی خود ادامه دهند.

  • نویسنده :
  • منبع :