19 دی آنلاین: وزیر امور داخلی رژیم صهیونیستی از ممنوعیت ورود یک خاخام ضد صهیونیست به سرزمین‌های اشغالی به دلیل دیدار با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران خبر داد.
«موشه اربل» وزیر امور داخلی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که «ایسرول داوید ویس» یک فعال یهودی آمریکایی و از سخنرانان برجسته گروه ضدصهیونیستی «ناتوری کارتا»، به دلیل دیدار با سید «عباس عراقچی» وزیر خارجه ایران، از ورود به سرزمین‌های اشغالی منع شده است.
بر اساس گزارش رسانه‌های عبری، دیوید وایز در حاشیه اجلاس بریکس در برزیل با وزیر خارجه ایران دیدار کرده بود.
این تصمیم در حالی اتخاذ می‌شود که رژیم صهیونیستی در ۱۳ ژوئن (۲۳ خرداد) با حمایت آمریکا، حملاتی را علیه ایران آغاز کرد که ۱۲ روز به طول انجامید. در پاسخ، ایران نیز با شلیک موشک‌های بالستیک و پهپادها، مراکز نظامی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد.
گروه «ناتوری کارتا» که دیوید وایز از سخنرانان برجسته آن است، یک گروه یهودی ارتدوکس ضدصهیونیستی است که با اشغال فلسطین و تشکیل رژیم صهیونیستی مخالف است.
پیشتر منابع رسانه‌ای گزارش داده بودند که خاخام «ایسرول داوید ویس» که برای حضور در نشست‌های حاشیه بریکس در برزیل حضور دارد، با «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و گفت‌وگو کرد.
این خاخام ضد صهیونیست پیش از این نیز با حضور در سفارت جمهوری اسلامی ایران در برزیل، ضمن ابراز حمایت و همبستگی با مردم و دولت ایران، دفتر یادبود شهدای تهاجم ددمنشانه رژیم صهیونیستی به کشورمان را امضا کرد.

  • نویسنده :
  • منبع :