19 دی آنلاین: عضو هیئت‌مدیره و معاون توسعه اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه آزاد انزلی اظهار کرد: فعالان اقتصادی و تجار مستقر در مجتمع تجاری ونوس که در جریان حادثه آتش‌سوزی اخیر دچار آسیب شدند از بسته‌های ویژه حمایتی شامل انواع مشوق‌ها و تسهیلات بانکی برخوردار می‌شوند.
مجید فاتحی روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا درخصوص چگونگی حمایت سازمان منطقه آزاد انزلی از فعالان اقتصادی آسیب‌دیده، گفت: حادثه پیش‌آمده برای این مجتمع صرفاً یک خسارت مادی نیست بلکه امنیت روانی و معیشت صدها فعال اقتصادی را تحت تأثیر قرار داده است؛ لذا این سازمان به عنوان نهاد حامی تولید، تجارت و اشتغال، از ساعات اولیه این حادثه در کنار آسیب‌دیدگان بوده و هم اینک با رویکردی جامع، بسته‌ای هدفمند برای حمایت از کسبه و بازگشت هرچه سریع‌تر آنان به عرصه فعالیت اقتصادی در دستور کار قرار داده است.
وی برخی از مهم‌ترین محورهای این بسته حمایتی را معافیت کامل از پرداخت عوارض صدور مجوز فعالیت به مدت یک سال برای کلیه واحدهای تجاری آسیب‌دیده در این مجتمع، معافیت از پرداخت عوارض ثبت آماری برای تسهیل فرآیندهای بازرگانی و ترخیص کالا، معافیت ۵۰ درصدی از عوارض ورود کالای همراه مسافر به‌منظور تسهیل تأمین مجدد اجناس فروشگاه‌ها تا پایان سال‌جاری اعلام کرد.
عضو هیئت‌مدیره و معاون توسعه اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه آزاد انزلی ادامه داد: این سازمان با ایجاد انبار کانتینری موقت شرایط نگهداری ایمن کالاهای باقی‌مانده یا کالاهای جدید را تا بازسازی کامل واحدها فراهم کرده است همچنین بازارچه موقتی را به‌منظور تداوم جریان فروش و تعامل بامشتریان راه اندازی می‌کند. 
وی تصریح کرد: سازمان منطقه آزاد انزلی با بانک‌ها و مؤسسات مالی برای اعطای تسهیلات بانکی ویژه به فعالان اقتصادی آسیب‌دیده هماهنگی های لازم را به عمل آورده و برای کاهش فشارهای مالی و فرصت‌بخشی به تجار برای بازسازی ضمانت‌نامه‌های بانکی صدوری و تمدیدی تا مدت ۱۸ ماه اخذ شده است.
به گفته فاتحی اجرای این اقدامات با همکاری و هم‌افزایی کلیه بخش‌های مرتبط در سازمان منطقه آزاد انزلی در حال پیگیری است؛ این سازمان نه‌تنها در شرایط عادی، بلکه در بحران‌ها نیز در کنار فعالان اقتصادی ایستاده است و از تمامی ظرفیت‌های قانونی و اجرایی برای تداوم مسیر فعالیت و ایجاد اعتماد بهره می‌گیرد.
معاون توسعه اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه آزاد انزلی اظهار کرد: امیدواریم مجتمع تجاری ونوس هرچه سریع‌تر به روزهای پررونق گذشته برگردد؛ این سازمان نیز با جدیت روند بازسازی، احیای کسب‌وکار و تأمین زیرساخت‌های لازم را دنبال می‌کند تا زمینه لازم برای آرامش روانی سرمایه‌گذاران، رونق بازار و استمرار خدمات‌رسانی فراهم شود.
مجتمع تجاری ونوس با ۸۳۰ غرفه پوشاک، لوازم آرایشی و خانگی واقع در فاز تجارت و گردشگری منطقه آزاد تجاری - صنعتی انزلی، صبح سه شنبه (۳۱ تیر ۱۴۰۴) دچار آتش سوزی شد. گستردگی آتش به حدی بود که حدود ۱۰۰ آتش نشان از شهرهای مختلف انزلی، رشت، رضوانشهر، لاهیجان، خمام، خشکبیجار و لشت نشاء در اطفای این حریق حضور داشتند.
  • نویسنده :
  • منبع :