19 دی آنلاین: بعد از آنکه رئیس مجلس کشورمان در سخنرانی خود در ششمین اجلاس رؤسای مجالس جهان رژیم صهیونیستی را «نازی‌های قرن ۲۱» خواند و تصاویر ۲ کودک شهید غزه‌ای را نشان داد، رئیس کنست این رژیم به‌شدت عصبانی شد.
بعد از آن‌که قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی رژیم صهیونیستی را «نازی‌های قرن ۲۱» خواند و تصاویر ۲ کودک شهید که یکی در غزه به شهادت رسیده بود و دیگری تصویر کودک ۲ماهه ایرانی «رایان» که در حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسید، را نشان داد، رئیس کنست به‌شدت عصبانی شد.
رئیس کنست رژیم صهیونیستی منکر گرسنگی کودکان غزه شد و بدون اشاره به گزارش‌های رسمی سازمان ملل، رسانه آمریکایی نیویورک‌تایمز را به خاطر انتشار یکی از این تصاویر، زیر سوال برد.
در ادامه، رئیس کنست با نمایش ویدئویی از شعار «مرگ بر اسرائیل» نمایندگان مجلس ایران، سعی کرد افکار عمومی را منحرف کند.

گفتنی است؛ برخی هیئت‌ها از جمله ایران، فلسطین و یمن حین سخنرانی رئیس پارلمان رژیم صهیونیستی، کنفرانس روسای پارلمان‌ها در ژنو را ترک کردند.

خبرگزاری ریانووستی در رسانه اجتماعی خود تصاویری را به نمایش گذاشت که آشکارا نشان دهنده ترک کنفرانس روسای پارلمان‌ها در ژنو حین سخنرانی رئیس پارلمان رژیم صهیونیستی است.
بر اساس اعلام این رسانه، برخی هیئت‌ها از جمله هیئت ایران، فلسطین و یمن حین سخنرانی امیر اوحانا رئیس کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) که پیشنهاد تشکیل کشور فلسطین در لندن یا پاریس را مطرح کرده بود، سالن کنفرانس را ترک کردند.
این در حالیست که تعدادی از کشورها از جمله انگلیس و فرانسه اعلام کرده‌اند که کشور مستقل فلسطین را به رسمیت خواهند شناخت.

  • نویسنده :
  • منبع :